EXCLUSIV  ANM, prognoza meteo. VREMEA: NINSORI, RĂCIRE de 15 grade în toată țara peste noapte

ANM, prognoza meteo. VREMEA: NINSORI, RĂCIRE de 15 grade în toată țara peste noapte Un aer foarte rece urmează să pătrundă în România în acest weekend. Temperaturile vor scădea semnificativ, cu aproximativ 15 grade, în noaptea de sâmbătă spre duminică, iar, începând de duminică, vom avea vreme de iarnă, cu temperarturi negative și ninsori. 

ANM, prognoza meteo. VREMEA: NINSORI, RĂCIRE de 15 grade în toată țara peste noapte ”Sâmbătă se înregistrează temperaturile foarte ridicate în sudul țării. În București, vom avea o maximă de 19 grade. Vor fi chiar spre 20 de grade Celsius în Lunca Dunării sau sudul Dobrogei. Duminică începe să se simtă răcirea și-n partea sudică, unde vor fi temperaturi cu 10 - 15 grade mai mici decât sâmbătă.  În nordul țării, vor fi precipitații care în Moldova devin mixte și chiar numai ninsoare pentru extremitatea nordică a Moldovei.” a precizat meteorologul ANM de serviciu pentru DCNews

ANM, prognoza meteo. VREMEA: NINSORI, RĂCIRE de 15 grade în toată țara peste noapte  ”Este un aer foarte rece care pătrunde dinspre Peninsula Scandinavă până spre Europa Centrală și ajunge, începând din noaptea de sâmbătă spre duminică, să influențeze și țara noastră, pătrunderea este prin nord” a mai precizat sursa citată. 

Revenim cu informații noi după ora 13:00. 

VEZI AICI INFORMAȚIILE ACTUALIZATE: EXCLUSIV ANM, prognoza meteo. VREMEA se schimbă RADICAL: Informații complete

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel