ANM, prognoza meteo, vremea în weekend

Meteorologii anunță cum va fi vremea în weekend. 

”De sâmbătă asistăm la ameliorarea vremii. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 10 şi 16 grade Celsius, cele mai mari valori le aşteptăm sâmbătă şi duminică în Lunca Dunării. De asemenea, partea de vest a ţării o să aibă 15-16 grade, în Bucureşti, la fel , 13 grade, poate chiar 15 grade duminică. Şi la munte vremea va fi frumoasă, ziua vor fi spre 12 grade, iar nopţile în jur de zero grade. Sunt temperaturi apropiate, sau chiar mai ridicate decât normal. În Bucureşti, după un weekend plăcut, la începutul săptămânii viitoare vor fi 15-16 grade Celsius”, a declarat meteorologul Dinu Mărăşoiu, pentru Libertatea

Dimineața și seara, în zonele montane, este posibil să fie ceață. În restul țării, va fi soare şi destul de cald pentru acest sfârşit de toamnă.

Cu toate acestea, pe timpul nopții se anunță temperaturi negative la deal și la munte. 

În București, vor fi 14-15 grade Celsius în weekend. Sâmbătă nu este exclus să plouă, dar duminică se anunță o zi însorită. 

La munte, temperaturile maxime vor fi de aproximativ 5 grade Celsius. Minimele nu vor coborî foarte mult, se vor situa în jur de -2- 1 grad Celsius. Nu sunt excluse precipitațiile mixte în zona montană. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel