ANM, prognoza meteo. Vremea în weekend, furtuni de sâmbătă

ANM, prognoza meteo. Vremea în weekend, furtuni de sâmbătă/ Vremea pe trei zile arată că în weekend, de sâmbătă, furtunile își fac apariția în țară. 

ANM, prognoza meteo. Vremea în weekend, furtuni de sâmbătă: 


ANM, prognoza meteo. Vremea vineri 26 iulie 2019

Vineri, în zona Munteniei, în Dobrogea, dar și-n Vestul țării, în Banat, și, local, în centrul țării, vineri, 26 iulie 2019, va fi cer variabil, norii își vor face apariția trecător. În București și Craiova vor fi 32 de grade Celsius, în Constanța 28 de grade, 29 de grade în Sibiu și 33 de grade în Arad, cel mai cald din țară. 

În Estul țării, în partea de sud a Moldovei va fi cald, vor fi 30 de grade în Iași, cu cer variabil, dar în partea de nord va ploua. Vor fi 28 de grade, cu cer temporar noros și ploaie slabă la Botoșani. 

Și în Cluj Napoca va ploua, cerul fiind, de asemenea temporar noros, iar maxima va fi de 28 de grade Celsius. 

ANM, prognoza meteo. Vremea sâmbătă 27 iulie 2019

Sâmbătă, 27 iulie 2019, ploile se extind în mare parte din țară. Doar partea de est a Munteniei, Dobrogea și sudul Moldovei vor scăpa de ploi, în restul țării fiind chiar furtuni, după cum arată harta ANM. 

Să începem cu veștile bune: va fi cer variabil în București, cu maxime de 34 de grade Celsius, 28 de grade vor fi și sâmbătă în Constanța, cu cer variabil, iar la Iași, temperatura maximă va ajunge la 32 de grade. Vântul va sufla slab. 

În restul țării, se anunță furtuni cu descărcări electrice, cer temporar noros, averse. Chiar și așa, temperaturile vor fi chiar mai ridicate decât vineri, în ciuda furtunilor prognozate. Vor fi 33 de grade la Craiova, 32 în Râmnicu-Vâlcea, 31 la Arad, 28 la Botoșani și în Cluj Napoca. Sibiul va fi ocolit de furtunile violente, dar și aici va ploua, maxima zilei va fi de 30 de grad Celsius. 

ANM, prognoza meteo. Vremea duminică 28 iulie 2019

Duminică, 28 iulie 2019, ANM anunță că ploile se mai domolesc în centrul și vestul țării, dar vor ajunge în toată Muntenia, deci și-n Capitală. Temperaturile scad, însă, cu câteva grade. Astfel, vor fi ploi slabe și cer temporar noros în Arad (29 de grade), Cluj Napoca (26 de grade), Sibiu (27 de grade). Vor mai fi furtuni și-n Râmnicu Vâlcea (29 grade), dar și în Craiova (30 de grade), București (33 grade). În Estul țării, cerul va fi variabil, cu temperaturi cuprinse între 28 de grade în Constanța și 32 de grade în Iași. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel