ANM: Prognoza meteo, vremea în următoarele trei zile

Vremea se va menţine caldă, cu temperaturi maxime cuprinse între 21-22 de grade pe litoral şi 30 de grade în regiunile sudice şi estice, informează ANM.

LUNI

ÎN ŢARĂ: În vestul, centrul şi nordul ţării, precum şi în zona montană, instabilitatea atmosferică se va manifesta, în special în a doua parte a zilei, prin înnorări temporar accentuate, averse, descărcări electrice şi intensificări de scurtă durată ale vântului. Vor fi condiţii de grindină, iar izolat, cu precădere la munte, cantităţile de apă pot depăşi 15...20 l/mp. În restul teritoriului, cerul va fi variabil, iar ploi slabe, de scurtă durată, vor fi posibile doar izolat. Temperaturile minime se vor încadra între 9 şi 19 grade.

LA BUCUREŞTI: Vremea va fi frumoasă şi caldă. Cerul va fi mai mult senin, iar vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura maximă va fi de 28...29 de grade, iar cea minimă de 13...14 grade.

MARŢI

ÎN ŢARĂ: Vremea va fi caldă, călduroasă după-amiaza în majoritatea regiunilor. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 22 de grade în sudul litoralului şi 32 de grade în vestul ţării. În vestul, nord-vestul şi centrul teritoriului, precum şi la munte, instabilitatea atmosferică se va accentua treptat şi, mai ales după-amiaza şi noaptea, vor fi averse, descărcări electrice, intensificări ale vântului şi izolat grindină. În sud şi est, va predomina o vreme frumoasă şi doar în Oltenia şi în nordul Moldovei, pe arii restrânse, vor fi manifestări specifice instabilităţii atmosferice. Temperaturile minime se vor încadra, în general, între 10 şi 18 grade.

LA BUCUREŞTI: Vremea va fi frumoasă si caldă. Cerul va fi variabil la senin, iar vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura maximă va fi de 29...30 de grade.


MIERCURI 

Vremea va fi în general instabilă. Vor fi înnorări temporar accentuate si intervale de timp în care se vor semnala averse, si cu caracter torential, descărcări electrice si intensificări de scurtă durată ale vântului, în prima parte a zilei în regiunile vestice, nordice si centrale, apoi, treptat, si în restul teritoriului. Izolat va cădea grindină. Valorile termice vor fi în scădere si se vor apropia de cele normale la această dată, exceptând estul si sudul tării, unde local vremea se va mentine călduroasă; se vor înregistra temperaturi maxime cuprinse între 22 de grade in Dealurile de Vest si 32 de grade in est si sud-est.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel