ANM, prognoza meteo. Vremea în următoarea săptămână

ANM, prognoza meteo. Vremea în următoarea săptămână În săptămâna următoare, se va mai încălzi, vor fi temperaturi pozitive, dar va ploua în mare parte din țară. 

ANM, prognoza meteo. Vremea în următoarea săptămână ”Valorile termice se vor situa peste cele specifice acestui interval la nivelul întregii țări, cu o abatere pozitivă mai accentuată în extremitatea sudică și sud-estică a teritoriului. Cantitățile de precipitații estimate a se înregistra în acest interval vor fi local excedentare în regiunile central-sudice și în extremitatea vestică și nord-vestică a țării. În sudul, sud-estul și nord-estul țării regimul pluviometric va fi ușor deficitar, iar în rest va fi în general apropiat de cel normal pentru această perioadă.” este prognoza ANM pentru săptămâna care urmează, 28 ianuarie - 4 februarie. 

ANM, prognoza meteo. Vremea în următoarea săptămână În București, se va încălzi. Vor fi maxime de 12-13 grade în săptămâna care urmează. Cu toate acestea, vremea va fi instabilă, vor fi ploi, va fi înnorat. 

ANM, prognoza meteo. Vremea în următoarea săptămână Luni va fi înnorat în mare parte din țară. În vest, va ploua. Soarele își va face apariția timid prin Iași, Cluj, Arad. Va începe să se încălzească în toată țara. Vom avea temperaturi maxime cuprinse între 3 și 9 grade Celsius. Marți, ploile se vor extinde prin sub-vestul țării și-n est. Cerul va fi înnorat în toată țara. Temperaturile vor fi aproximativ la fel ca luni. Excepție va face Constanța, unde va fi o maximă de 13 grade. În data de 30, miercuri, va ploua în mare parte din țară. Maximele ajung aproximativ la 4 - 9 grade. În Moldova, vor fi chiar precipitații mixte. Aceeași tendință atmosferică va fi și-n ultima zi din ianuarie. În 1 februarie, va fi cer variabil în sudul țării și temperaturi crescute. Continuă să plouă în Transilvania, Dobrogea și Moldova. 

Vezi și: ANM, prognoza meteo. Vremea pe o lună: Temperaturi ridicate

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel