ANM, prognoza meteo. VREMEA în ţară şi Bucureşti

Rodica Mitu / 18 ian 2019 / 12:45
Vreme
Vreme

Meteorologul Alina Șerban a spus cum va fi vremea în următoarele zile.

ANM, prognoza meteo. „Pentru următorul interval de timp, vorbim de alternanțe ale maselor de aer. Aer mai rece în acest weekend, ulterior o masă de aer mai cald va determina temperaturi mai ridicate în zona țării noastre", a spus Alina Șerban vineri, 18 ianuarie, într-o intervenție telefonică la Antena 3.

ANM, prognoza meteo. Cu privire la următoarele zile, „temperaturile vor fi mai scăzute față de ce am avut până acum, în mod deosebit în zona Moldovei, estul Transilvaniei, maximele vor fi negative. În restul teritoriului, temperaturi pozitive. Precipitații vor apărea în regiunile nord-vestice. O ușoară pauză mâine, doar niște ninsori slabe în zonele de deal și de munte", conform astrologului.

ANM, prognoza meteo. „Duminică, pe alternanța de aer mai rece și temperaturi mai scăzute, vorbim de precipitații în general sub formă de ninsoare. Doar în partea de sud, sud-est, prin sudul și estul Munteniei, în Dobogrea, în mare parte a Dobrogei, precipitațiile vor fi sub formă de ploaie. În aceste condiții, pe un ton mai rece, mai poate apărea și poleiul, duminică noapte", a spus Alina Șerban.

ANM, prognoza meteo. „În București, la fel, alternanțe de temperaturi în următoarele două zile", a mai precizat Alina Șerban.

 

VEZI ȘI: Lună Plină în Leu. Ce aduce pentru ZODII

VEZI ȘI: Zodia care nu trebuie să dea înapoi. Va triumfa în 2019!