EXCLUSIV  ANM, prognoza meteo. VREMEA în țară și București. Informații de ultimă oră

ANM a furnizat, pentru DCNews, ultimele informații despre starea vremii din România și din București. 

ANM, PROGNOZA METEO. VREMEA ÎN BUCUREȘTI. ”Miercuri, deși temperaturile sunt în scădere, vom avea maxime cuprinse între 0 grade, în estul Transilvaniei, până la 12 grade, în sud-vestul extrem. Deși în scădere, temperaturile se vor situa, în continuare, peste mediile climatologice specifice perioadei. În Capitală, în scădere față de astăzi, mâine vom înregistra în jur de 7 grade, dar în continuare se menține peste normal. Când mă refer la normal, pentru zona Capitalei ar trebui să avem 3-4 grade, iar în țară de la -1 grad până spre 5 grade, pe litoral. 

Din punct de vedere al precipitațiilor, miercuri vor fi înnorări în nord-vest. Aici, vor apărea și precipitațiile sub formă de ploaie în zonele joase și ninsoare la munte. 

ANM, PROGNOZA METEO. VREMEA ÎN BUCUREȘTI. În 1 februarie, temperaturile cresc. În țară, vom avea maxime între 3 și 14 grade Celsius. În București, vom avea 10-11 grade. 

Vor fi înnorări și pe arii relativ restrânse, mai ales în vest și nord-vest, precipitații, ploaie, iar la munte precipitații mixte, ce vor favoriza formarea poleiului. După data de 2 februarie, rămânem cu aceste temperaturi ridicate, însă încep să-și facă apariția precipitațiile în mare parte din țară. Vom avea precipitații mixte în zona de munte, trecător lapoviță în regiunile vestice, nordice și centrale și ploi în rest. 

ANM, PROGNOZA METEO. VREMEA ÎN BUCUREȘTI. În zona de Capitalei, din 2 februarie o să avem ploi. În continuare vor fi temperaturi maxime ridicate. La fel și-n data de 3. Temperaturile scad în 3 februarie, cu aproximativ 2 grade, dar vor fi în continuare ridicate. 

În 2-3 februarie, ar putea fi precipitații mai însemnate cantitativ și o să avem ninsori în zona de munte și pe creste. Potrivit datelor de acum, în următoarele șapte zile de prognoză nu ar trebui să avem un fenomen meteo sever” a spus meteorologul de serviciu al ANM, Mirela Polifronie. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel