ANM, prognoza meteo. Temperaturi resimțite, INDICE DE RĂCIRE- HARTĂ

Vreme rece marți, 20 februarie 2018, în toată țara. 

ANM, PROGNOZA METEO. Informare meteo

În vigoare până miercuri, la ora 10:00, este o informare meteo de intensificări ale vântului în sudul Banatului și în zona înaltă din vestul Carpaților Meridionali, dar și ninsori moderate cantitativ în zona deluroasă și montană a județelor Mehedinți și Gorj. 

ANM, PROGNOZA METEO. COD GALBEN

Totodată, la această oră sunt intensificări ale vântului până la ora 13:00, sub COD GALBEN în județul SIBIU. Până la ora 11:15, este COD GALBEN de intensificări ale vântului și-n județul Caraș-Severin, aici, ninsoarea fiind viscolită. 

ANM, PROGNOZA METEO Potrivit ANM, astăzi, la ora 08:00, din cauza vitezei vântului, corelată cu temperatura aerului, la nivelul corpului resimțim o temperatură mult mai scăzută. Aceasta este notată ca indice de răcire de către meteorologi. 

ANM, PROGNOZA METEO În București, se resimt -4 grade Celsius. În Suceava se resimt -17 grade Celsius, în Botoșani -14. În vestul țării e cel mai cald la această oră a dimineții. Sunt 3 grade Celsius în Timișoara, la fel și-n Arad. În Semenic e înregistrată cea mai scăzută temperatură, de -35 de grade Celsius. 

Iată HARTA ANM cu INDICELE DE RĂCIRE: 

(w670)

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel