ANM, prognoza meteo SPECIALĂ pentru București: NINSOARE, vânt puternic și răcire accentuată

ANM, prognoza meteo SPECIALĂ pentru București: NINSOARE, vânt puternic și răcire accentuată Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a publicat, duminică seară, prognoza specială pentru municipiul București. 


ANM, prognoza meteo. VREMEA: Meteorolog, despre ”PERICOLUL MAJOR”



ANM, prognoza meteo SPECIALĂ pentru București: NINSOARE, vânt puternic și răcire accentuată  Dacă sâmbătă, am avut în București temperaturi maxime de 18 - 19 grade, începând cu ora 20:00, vântul a început să se intensifice în Capitală. La rafară, s-a ajuns la 50  - 55 km/h. Minima de duminică dimineață va fi de cel mult 2 grade Celsius. ”Cerul va fi mai mult noros, iar vântul se va intensifica treptat, cu rafale ce vor atinge 50...55 km/h. Minima termică de duminică dimineața va fi de 1...2 grade.” precizează meteorologii pentru intervalul 17 martie, ora 20:00 - 18 martie, ora 08:00. 

ANM, prognoza meteo SPECIALĂ pentru București: NINSOARE, vânt puternic și răcire accentuată  Din 18 martie, la ora 08:00 până în 19 martie, la aceeași oră, 08:00, vremea se răcește accentuat și minima va ajunge la -5 grade Celsius. 

ANM, prognoza meteo SPECIALĂ pentru București: NINSOARE, vânt puternic și răcire accentuată ”Vremea se va răci accentuat, astfel încât maxima termică se va situa în jurul valorii de 2..4 grade, iar minima va fi de -5...-3 grade. Mai ales în cursul zilei, vor fi precipitații moderate cantitativ, la început sub formă de ploaie, apoi și lapoviță sau ninsoare, favorizând producerea poleiului, iar vântul va avea intensificări, cu viteze în general de 55 km/h.” precizează ANM. 

ANM, prognoza meteo SPECIALĂ pentru București: NINSOARE, vânt puternic și răcire accentuată  Vremea se va menține deosebit de rece pentru această perioadă până spre sfârşitul săptămânii viitoare, mai precizează meteorologii. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel