ANM, prognoza meteo. Schimbare radicală de VREME: de când se ÎNCĂLZEȘTE

ANM, prognoza meteo. Schimbare radicală  de VREME: de când se ÎNCĂLZEȘTE Vremea se încălzește de săptămâna viitoare. Dacă am avut un 1 martie geros, 8 martie 2018 se anunță unul cu temperaturi pozitive. 

ANM, VREMEA în WEEKEND. PROGNOZA METEO 3 - 4 martie 2018


ANM, prognoza meteo. Schimbare radicală  de VREME: de când se ÎNCĂLZEȘTE ”Procesul de încălzire se va generaliza în toată țara săptămâna viitoare. Luni și marți vom scăpa de ger pe timpul nopților, ba chiar în unele zone din țară nici pe timpul nopții nu vor mai scădea temperaturile sub pragul nu numai de ger, dar chiar și de îngheț, deci vor rămâne pozitive, iar pe timpul zilei se mai uniformizează temperaturile astfel încât la scara întregii țări, maximele vor fi cuprinse între 1 și 8-9 grade Celsius.

COD GALBEN  ANM, prognoza meteo. COD GALBEN de VREME REA, zonele vizate

ANM, prognoza meteo. Schimbare radicală  de VREME: de când se ÎNCĂLZEȘTE Nu scăpăm în totalitate de precipitații. În noaptea de luni spre marți, dar mai ales pe parcursul zilei de marți, vom avea precipitații în mare parte din țară. Dacă la munte vor fi predominant sub formă de ninsoare, în partea de sud-vest și-n zonele deluroase vor fi ploi, lapoviță și ninsori, iar în restul teritoriului mai ales ploi, urmând ca spre jumătatea săptămânii procesul de încălzire să continue și pe 7, 8, chiar 9 martie vom avea temperaturi maxime cuprinse, în marea lor majoritatea între 5 și 10 grade Celsius” a subliniat meteorologul Mihai Tinu, la Antena 3. 

ANM, prognoza meteo. VREMEA în BUCUREȘTI sâmbătă, duminică (3, 4 martie 2018)

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel