ANM, prognoza meteo pe regiuni. Se va răci din nou

ANM, prognoza meteo. Meteorologii au emis prognoza pe regiuni până în 17 februarie.

ANM, prognoza meteo pentru BANAT

În intervalul 11 – 12 februarie vremea va deveni caldă, cu valori termice maxime, în medie regională, de 9...11 grade și minime de 0...2 grade, dar începând cu 13 februarie, tendința temperaturii aerului va fi de ușoară scădere spre maxime de 7...8 grade și minime de -2...-1 grad.

ANM, prognoza meteo pentru CRIŞANA

În intervalul 10 – 12 februarie, vremea va deveni caldă, cu maxime de 8...11 grade și minime de 0...2 grade, dar începând cu 13 februarie, tendința temperaturii aerului va fi de ușoară scădere spre maxime de 6...7 grade și minime de -3...-2 grade. Se vor semnala precipitații slabe cantitativ cu caracter local și temporar, începând cu data de 11 februarie.

ANM, prognoza meteo pentru TRANSILVANIA

Valorile termice până în 11 februarie vor crește cu 4...5 grade. În cea de a doua săptămână temperaturile diurne vor scădea ușor și treptat, astfel că în ultimele zile, media lor se va situa în jurul valorii de 4 grade.  

ANM, prognoza meteo pentru MARAMUREŞ

Se va răci din nou, astfel că spre sfârșitul intervalului de prognoză media regională a maximelor termice nu va mai depăși 4 grade. Treptat temperaturile minime vor deveni negative, iar între 11 și 17 februarie media lor se va situa, în general, între 0 și -4 grade. Trecător se vor semnala precipitații în general slabe cantitativ, mai frecvente după data de 10 februarie.

ANM, prognoza meteo pentru MOLDOVA

În ziua de 11 februarie vor fi maxime a căror medie va reveni la 8...9 grade. Din 12 februarie se va răci din nou, cu aproximativ 4 grade.

ANM, prognoza meteo pentru DOBROGEA

În jurul datei de 12 februarie, media regională a maximelor termice va atinge 8...9 grade. Din 13 februarie se va răci, iar temperaturile diurne vor scădea până spre 4 grade. Trendul general va fi de scădere și în cazul temperaturilor nocturne. Acestea vor fi în general pozitive, exceptând intervalul 8...10 februarie și data de 17 februarie, când vor coborî sub zero grade.

ANM, prognoza meteo pentru MUNTENIA

În jurul datei de 12 februarie media regională a temperaturilor maxime va urca spre 10...11 grade. În ultimele zile de prognoză se va resimți din nou o scădere de temperatură, de 4...5 grade. Temperaturile nocturne vor fi cuprinse în medie, în general, între 0 și -2 grade. Probabilitatea de precipitații va fi mai ridicată după data de 12 februarie.

ANM, prognoza meteo pentru OLTENIA

Dacă media regională a minimelor termice a fost între 1 și 4 grade până în data de 7 februarie, apoi va avea variații între 1 și -3 grade. Temporar vor fi precipitații mai ales după data de 12 februarie.

ANM, prognoza meteo la MUNTE

Vor fi precipitații mai frecvente după data de 11 februarie.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel