ANM, prognoza meteo pe o lună. Se schimbă vremea

Irina Constantin / 20 feb 2019 / 08:49

ANM, prognoza meteo pe o lună. Se schimbă vremea Meteorologii au publicat prognoza meteo pe o lună, actualizată. 

ANM, prognoza meteo pe o lună. Se schimbă vremea 18 - 25 februarie

Valorile termice vor fi mai ridicate decât cele specifice acestui interval în cea mai mare parte a țării, dar mai ales în regiunile nord-estice și în sud-vestul teritoriului. Excepție vor face zonele montane și sud-estul extrem al țării, unde temperaturile se vor situa în jurul celor normale pentru această perioadă.

Regimul pluviometric va fi deficitar la nivelul întregii țări, dar mai ales în vestul și sud-vestul teritoriului, precum și în nord-vest.

ANM, prognoza meteo pe o lună. Se schimbă vremea 25 februarie - 4 martie

Temperatura medie a aerului va avea valori ce se vor situa în jurul celor normale pentru această săptămână, la nivelul întregii țări.

Cantitățile de precipitații estimate pentru acest interval vor fi deficitare în cea mai mare parte a țării, dar mai accentuat în regiunile sudice, vestice și nord-vestice.

ANM, prognoza meteo pe o lună. Se schimbă vremea 4 - 11 martie

Temperaturile medii ale aerului vor fi ușor mai ridicate decât cele normale pentru această săptămână, în cea mai mare parte a țării. Regimul pluviometric va fi ușor deficitar în cea mai mare parte a teritoriului.

ANM, prognoza meteo pe o lună. Se schimbă vremea 11 - 18 martie

Valorile termice vor fi ușor mai ridicate decât cele specifice acestei perioade în regiunile nord-vestice, iar în rest se vor situa în jurul celor normale pentru această dată.

Cantitățile de precipitații estimate a se înregistra în acest interval vor fi în general deficitare în regiunile intracarpatice și la munte și apropiate de cele specifice intervalului în rest.