ANM, prognoza meteo. Meteorolog, informații de ultimă oră

ANM, prognoza meteo. Meteorolog, informații de ultimă oră
ANM, prognoza meteo. Meteorolog, informații de ultimă oră

ANM, prognoza meteo. Teodora Cumpănașu, meteorolog ANM, a oferit informații de ultimă oră despre vreme.

ANM, prognoza meteo. „Se pot strânge, în unele zone, în continuare, cantități de peste 20, poate chiar 30, 40 l/mp. Se poate observa că sunt în principal zonele montane cu astfel de dezvoltări noroase. Sunt în vigoare deja mesaje de atenționare nowcasting, vizate fiind județe precum Suceava, Harghita, Covasna, Cluj, zona montană din partea de nord a Munteniei. Zone unde așteptăm și pentru următoarele zile astfel de manifestări. De altfel, în această dimineață mesajul nostru de informare meteorologică a fost actualizat, el se referă și la următoarele două zile", a declarat, la Antena 3, Teodora Cumpănașu.

ANM, prognoza meteo. „În unele seri, așteptăm și în partea centrală a Munteniei sau în vestul Dobrogei, manifestări, în principal, în ceea ce privește vântul. Pot fi rafale de vânt chiar mai intense, însă de scurtă durată. Crește probabilitatea pentru manifestări de instabilitate atmosferică în această seară și pentru zona Capitalei", a precizat meteorologul ANM.

ANM, prognoza meteo. „Ziua de duminică, în a doua sa parte, aduce adverse, descărcări electrice, vânt și posibil grindină tot la munte, în Transilvania și Moldova, mai puțin în restul țării", conform Teodorei Cumpănașu.

ANM, prognoza meteo. „Pe litoral aspectul este plăcut până spre seara zilei de duminică, dar în continuare se menține acest vânt, nu foarte intens. Scurte rafale, dar care pot genera, pentru anumite stațiuni, în funcție și de configurația țărmului, valuri care pot deveni potențial periculoase", a mai zis, la Antena 3, Teodora Cumpănașu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel