Urmărește emisiunea live


EXCLUSIV  ANM, prognoza meteo. Gabriela Băncilă, legenda vremii de Florii

Gabriela Băncilă, șefa Centrului Național de Prognoze Meteorologice, a vorbit la DC News despre legenda care spune că aşa cum va fi vremea de Florii, la fel va fi şi de Paşte. 

"Au existat situaţii în care vremea a fost similară şi au existat situaţii în care lucrurile au fost total opuse. În perioada în care exista o ritmicitate, sau aceste circulaţii rapide, sau aceste oscilaţii foarte mari în ceea ce înseamnă circulaţia generală a atmosferei, putem vorbi despre ceea ce numeam perioadă sinoptică, adică un interval de 5-7 zile care să existe între două episoade cu vreme ploiasă sau cu sisteme noroase care să genereze precipitaţii, nu mai este cazul" , a spus Gabriela Băncilă la DC News. 

Potrivit șefei Centrului Național de Prognoze Meteorologice, de Florii este posibil să plouă în majoritatea regiunilor. Temperaturile vor fi uşor mai ridicate faţă de valorile termice înregistrate zilele trecute. Se aşteaptă o încălzire a vremii în toate regiunile.

De Paşte, temperaturile vor fi cuprinse între 18-20 de grade, iar meteorologii nu exclud posibilitatea ca după-amiază să plouă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel