ANM, prognoza meteo de WEEKEND. Temperaturi de până la 25 de grade. Când se răceşte vremea

ANM, prognoza meteo
ANM, prognoza meteo

Meteorologii anunță vreme frumoasă pentru zilele de sâmbătă și duminică, cu temperaturi mai mari decât normalul perioadei, fiind așteptate valori de până la 25 de grade. Potrivit ANM, o ușoară răcire a vremii este așteptată la începutul săptămânii viitoare.

ANM, prognoza meteo de WEEKEND. „Atât sâmbătă, cât și duminică, vremea va fi în general frumoasă, iar în orele după-amiezii va fi deosebit de caldă pentru această perioadă, cu temperaturi de până la 25 de grade, ușor mai ridicate în vestul și sud-vestul țării", a declarat, pentru MEDIAFAX, meteorologul de serviciu din cadrul Administrației Naționale de Meteorologie (ANM).

ANM, prognoza meteo de WEEKEND. Ceața nu o să dispară și va fi prezentă în special în est, în regiunea Moldova, unde temperaturile maxime nu vor depăși valorile de 15-16 grade.

ANM, prognoza meteo de WEEKEND. „La București ne așteptăm la o vreme frumoasă, precum zilele trecute, cu 22 de grade după-amiază, dar cu ceață dimineață și noaptea", mai spune reprezentantul ANM.

ANM, prognoza meteo de WEEKEND. O ușoară răcire este așteptată la începutul săptămânii viitoare, în toată țara, când este posibil să apară și precipitațiile.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel