COD PORTOCALIU  ANM, prognoza meteo. COD PORTOCALIU/ VISCOL în România, hartă, informații actualizate

ANM, prognoza meteo. COD PORTOCALIU/ VISCOL în România, hartă, informații actualizate ANM a emis avertizări de vreme rea în mare parte din țară. DCNews vă transmite informații de ultimă oră. 

ANM, prognoza meteo. COD PORTOCALIU/ VISCOL în România, hartă, informații actualizate

19.000 de abonați din Buzău, FĂRĂ CURENT ELECTRIC 


Din cauza viscolului, numărul abonaţilor Electrica din judeţul Buzău care au rămas sâmbătă seara fără energie electrică se ridică aproape 19.000, 271 de posturi de transformare fiind nealimentate.

Potrivit unui comunicat Electrica, 18.900 de abonaţi din comunele Vadu Paşii, Săgeata, Robeasca, Poşta Câlnău, Blăjani, Gălbinaşi, Merei, Ţinteşti, Ruşeţu, C.A. Rosetti, Cochirleanca, Râmnicelu, Bălăceanu, Ghergheasa, Puieşti, Balta Albă au rămas fără curent electric.

ANM, prognoza meteo. COD PORTOCALIU/ VISCOL în România, hartă, informații actualizate La această oră, ninge în aproape toată țara, unde nu ninge, e viscol sau plouă, asta după ce a nins, în majoritatea zonelor formându-se polei de la ploaia înghețată. 

(w670)

Sunt în vigoare în acest moment următoarele avertizări: 

COD PORTOCALIU până duminică la ora 18:00

ANM, prognoza meteo. COD PORTOCALIU/ VISCOL în România, hartă, informații actualizate COD PORTOCALIU până duminică la ora 18:00 de ninsori, lapoviță, ploi și polei: ”În intervalul menționat precipitațiile vor continua în cea mai mare parte a țării. În Dobrogea, Muntenia și estul Olteniei vor predomina ploile, în Moldova și în Transilvania vor fi precipitații mixte, iar în restul teritoriului va continua să ningă. Pe arii restrânse precipitațiile vor fi importante cantitativ. Vor fi depuneri de polei în nordul și nord-estul Munteniei, local în Moldova și pe spații mai mici în Transilvania și Oltenia. La altitudini sub 1500 m în estul Carpaților Meridionali și în cei de Curbură temporar se vor semnala precipitații mixte ce vor favoriza formarea de ghețuș sau polei. Vântul va avea intensificări la munte, unde rafalele vor depăși 60 km/h, dar și în regiunile sudice și sud-estice, cu viteze în general de 45...55 km/h.

COD GALBEN până duminică la ora 18:00

ANM, prognoza meteo. COD PORTOCALIU/ VISCOL în România, hartă, informații actualizate COD GALBEN până duminică la ora 18:00 de ninsori moderate cantitativ, strat consistent de zăpadă, intensificări ale vântului: ”În intervalul menționat, în Banat, în cea mai mare parte a Crișanei, vestul și nordul Olteniei, precum și în zona Carpaților Meridionali, Occidentali și de Curbură vor continua precipitațiile predominant sub formă de ninsoare, moderate cantitativ și se va depune strat consistent de zăpadă. La munte vor fi rafale ale vântului de peste 60 km/h.”

(w670)

COD PORTOCALIU până duminică la ora 12:00

ANM, prognoza meteo. COD PORTOCALIU/ VISCOL în România, hartă, informații actualizate COD PORTOCALIU până duminică la ora 12:00 de ninsori abundente, strat semnificativ de zăpadă, viscol: ”În intervalul menționat, în județele Timiș și Caraș-Severin, precum și în zona de munte a județelor Hunedoara, Mehedinți, Gorj, Vâlcea, Argeș, Dâmbovița și Prahova va ninge abundent, iar stratul de zăpadă nou depus va fi semnificativ. În zona montană înaltă va fi viscol, cu rafale de vânt ce vor depăși 70 km/h.”

PROGNOZA SPECIALĂ PENTRU BUCUREȘTI 

ANM, prognoza meteo. COD PORTOCALIU/ VISCOL în România, hartă, informații actualizate Pentru BUCUREȘTI a fost emisă o prognoză specială: Până mâine dimineață la ora 08:00:  Cerul va fi noros, va ploua temporar în special în cursul nopții de sâmbătă spre duminică, iar temperatura aerului va urca ușor, de la 0 grade în orele amiezii până la 2...3 grade în cursul nopții, astfel că stratul de zăpadă depus anterior va diminua considerabil. Vântul va sufla moderat, temporar cu rafale de 45...50 km/h.

ANM, prognoza meteo. COD PORTOCALIU/ VISCOL în România, hartă, informații actualizate De mâine dimineață, de la ora 08:00 până mâine seară, la ora 20:00, vremea va fi închisă, temporar va ploua, moderat cantitativ (în jurul a 10 l/mp), iar stratul de zăpadă se va topi. Vântul va sufla moderat, cu viteze de 35...40 km/h la începutul zilei, apoi în diminuare. Dimineața vor fi 2...3 grade, iar temperatura maximă va fi de 5...6 grade.

ALERTE METEO NOWCASTING 

ANM, prognoza meteo. COD PORTOCALIU/ VISCOL în România, hartă, informații actualizate Până la ora 03:00, este în vigoare o alertă meteo de Cod Galben de vânt ce va atinge la rafală viteze de 55...60 km/h în județele: Ialomiția, Argeș, Giurgiu, Brăila, Teleorman, Buzău, Ilfov, Călărași. 

ANM, prognoza meteo. COD PORTOCALIU/ VISCOL în România, hartă, informații actualizate Până la ora 03:00, este Cod Portocaliu de vânt cu rafale de 100...120 km/h și viscol puternic ce reduce temporar vizibilitatea spre zero în județele Suceava și Neamț. 

ANM, prognoza meteo. COD PORTOCALIU/ VISCOL în România, hartă, informații actualizate Până la ora 02:00, este Cod Galben de intensificări ale vântului ce vor atinge la rafală 60-65 km/h în județul Covasna. 

ANM, prognoza meteo. COD PORTOCALIU/ VISCOL în România, hartă, informații actualizate Până la ora 03:00, este Cod Galben de  vânt cu viteze la rafală de 55...65 km/h în județele Constanța și Tulcea. 

ANM, prognoza meteo. COD PORTOCALIU/ VISCOL în România, hartă, informații actualizate Până la ora 02:00, este Cod Galben îndeosebi la peste 1700m, vânt cu rafale de 70...90 km/h și viscol puternic ce reduce vizibilitatea sub 50 m, în județele Suceava și Neamț. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
NoMy - smt4.3.1
pixel