Urmărește emisiunea live


  COD PORTOCALIU  ANM, prognoza meteo. Cod portocaliu de viscol

Viscol
Viscol

ANM, prognoza meteo. Cod portocaliu de viscol. Administraţia Naţională de Meteorologie a transmis o avertizare Cod portocaliu de viscol.

ANM, prognoza meteo. Cod portocaliu de viscol. Zona de munte a judeţului Cluj, la peste 1800 de metri, se află sub avertizare Cod portocaliu de viscol sâmbătă seara până la ora 20:00, potrivit unei avertizări emise de Administraţia Naţională de Meteorologie.

ANM, prognoza meteo. Cod portocaliu de viscol. În zonă se vor semnala intensificări ale vântului care, la peste 1800 m altitudine, la rafală vor atinge şi depăşi 90..100 km/h, zăpadă viscolită sau spulberată şi scăderea vizibilităţii.

Vezi și: ANM, prognoza meteo. Vremea în Ajun și de Crăciun: COD GALBEN

ANM, prognoza meteo. Cod portocaliu de viscol. Pe de altă parte, până la ora 23:00, este în vigoare o atenţionare Cod galben pentru zonele de munte ale judeţelor Suceava şi Neamţ unde intensificările vântului vor atinge viteze de 70...80 km/h, viscolind ninsoarea sau spulberând zăpada şi reducând vizibilitatea. De asemenea, sunt posibile ninsori.

ANM, prognoza meteo. Cod portocaliu de viscol. Sub Cod galben se află, până la ora 20:00, şi zona de munte de peste cota 1800 m din judeţul Caraş-Severin unde se vor semnala intensificări ale vântului care vor atinge 80-90 km/h, spulberând zăpada şi reducând vizibilitatea orizontală. În zonă vor fi precipitaţii mixte.

ANM, prognoza meteo. Cod portocaliu de viscol. Avertizările de fenomene periculoase imediate se emit pentru o perioadă de maxim 6 ore.

Vezi și: ANM, prognoza meteo. Cod Galben, ninsori abundente. Zonele vizate

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel