ANM, prognoza meteo. Cod portocaliu de viscol

Ema Apostu / 22 dec 2018 / 18:41
Viscol
Viscol

ANM, prognoza meteo. Cod portocaliu de viscol. Administraţia Naţională de Meteorologie a transmis o avertizare Cod portocaliu de viscol.

ANM, prognoza meteo. Cod portocaliu de viscol. Zona de munte a judeţului Cluj, la peste 1800 de metri, se află sub avertizare Cod portocaliu de viscol sâmbătă seara până la ora 20:00, potrivit unei avertizări emise de Administraţia Naţională de Meteorologie.

ANM, prognoza meteo. Cod portocaliu de viscol. În zonă se vor semnala intensificări ale vântului care, la peste 1800 m altitudine, la rafală vor atinge şi depăşi 90..100 km/h, zăpadă viscolită sau spulberată şi scăderea vizibilităţii.

Vezi și: ANM, prognoza meteo. Vremea în Ajun și de Crăciun: COD GALBEN

ANM, prognoza meteo. Cod portocaliu de viscol. Pe de altă parte, până la ora 23:00, este în vigoare o atenţionare Cod galben pentru zonele de munte ale judeţelor Suceava şi Neamţ unde intensificările vântului vor atinge viteze de 70...80 km/h, viscolind ninsoarea sau spulberând zăpada şi reducând vizibilitatea. De asemenea, sunt posibile ninsori.

ANM, prognoza meteo. Cod portocaliu de viscol. Sub Cod galben se află, până la ora 20:00, şi zona de munte de peste cota 1800 m din judeţul Caraş-Severin unde se vor semnala intensificări ale vântului care vor atinge 80-90 km/h, spulberând zăpada şi reducând vizibilitatea orizontală. În zonă vor fi precipitaţii mixte.

ANM, prognoza meteo. Cod portocaliu de viscol. Avertizările de fenomene periculoase imediate se emit pentru o perioadă de maxim 6 ore.

Vezi și: ANM, prognoza meteo. Cod Galben, ninsori abundente. Zonele vizate