ANM, prognoza meteo. COD PORTOCALIU de VISCOL

Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a emis o avertizare meteo de Cod Portocaliu. 

ANM, prognoza meteo. COD PORTOCALIU de VISCOL ANM a emis două alerte meteo de COD PORTOCALIU de viscol şi ninsori pentru zonele de munte ale judeţelor HUNEDOARA, CARAȘ-SEVERIN şi GORJ, valabile în orele următoare.

ANM, prognoza meteo. COD PORTOCALIU de VISCOL Potrivit meteorologilor, până pe data de 27 februarie, ora 0:00, în zonele de munte ale judeţelor Hunedoara, Caraş-Severin, la peste 1.800 de metri, se vor semnala intensificări ale vântului, care la rafală vor atinge şi depăşi 100 de kilometri/oră, viscolind zăpada şi determinând scăderea vizibilităţii sub 50 de metri. De asemenea, se va manifesta ninsoare slabă şi moderată.

[citeste si]

ANM, prognoza meteo. COD PORTOCALIU de VISCOL În judeţul Gorj, în zona de munte, la peste 1.800 de metri, tot până marţi la ora 0:00, se vor înregistra intensificări ale vântului care la rafală vor atinge 90-100 de kilometri/oră viscolind ninsoarea şi ducând la o reducere a vizibilităţii sub 50 de metri. Ca fenomen asociat, în zonă vor fi ninsori.

ANM, prognoza meteo. COD PORTOCALIU de VISCOL Avertizările de fenomene periculoase imediate (nowcasting) se emit pentru o perioadă de maximum şase ore, menţionează ANM.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel