COD PORTOCALIU  ANM, prognoza meteo. COD PORTOCALIU/ COD GALBEN de VISCOL

Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a emis noi alerte meteo de COD GALBEN, COD PORTOCALIU de VISCOL. 

Va fi COD GALBEN din 26 februarie, de la ora 04:00, până în 27 februarie, la ora 20:00, de ninsori însemnate cantitativ, intensificări ale vântului, viscol. 

”Din dimineața zilei de luni, 26 februarie, aria ninsorilor se va extinde treptat, dinspre sud-vest, cuprinzând majoritatea zonelor țării. În sudul Banatului, în Oltenia, Muntenia, Dobrogea și sudul Moldovei ninsorile vor fi moderate și local însemnate cantitativ și se va depune strat de zăpadă consistent; vântul va avea intensificări cu viteze de 45...55 km/h, iar în partea de sud-est a teritoriului peste 60...65 km/h, viscolind și spulberând zăpada și diminuând vizibilitatea” anunță ANM.

Va fi COD PORTOCALIU între orele 07 – 23, în 26 februarie, de ninsori abundente, temporar viscolite, strat consistent de zăpadă în județele Mehedinți, Dolj, Olt și Teleorman. 

(w670)

”Pe parcursul zilei de luni, 26 februarie, în județele Mehedinți, Dolj, Olt și Teleorman va ninge abundent și se va depune strat de zăpadă local de peste 30...40 cm, iar vântul va avea intensificări cu viteze în general de 45...55 km/h, temporar viscolind ninsoarea.” anunță ANM. 

Va fi COD PORTOCALIU din 26 februarie, de la ora 10:00, până-n 27 februarie, la ora 14:00, de intensificări susținute ale vântului, temporar ninsori puternic viscolite și vizibilitate scăzută în Municipiul București și în județele Giurgiu, Ilfov, Călărași, Ialomița, Buzău, Brăila, Constanța și Tulcea. 

”În intervalul menționat, în Municipiul București și în județele Giurgiu, Ilfov, Călărași, Ialomița, Buzău, Brăila, Constanța și Tulcea, vântul va avea intensificări susținute, cu rafale de 55...65 km/h, local peste 70 km/h și vor fi perioade de timp cu ninsoare puternic viscolită, determinând scăderea vizibilității sub 50 m.”

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel