Urmărește emisiunea live


  COD GALBEN  ANM, prognoza meteo. Cod galben - Județe afectate

Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a emis atenționări cod galben de ceață pentru 11 județe din țară.

Potrivit ANM, până la ora 10.00 sunt vizate de codul galben de ceață județele Arad, Bihor, Timiș, Hunedoara, Alba, Mureș, Sibiu, Maramureș, Sălaj, Cluj și Satu Mare, scrie mediafax.ro. În aceste județe este ceaţă care determină scăderea vizibilităţii sub 200 de metri și izolat sub 50 de metri și pot să apară și depunere de chiciură.

Totodată, Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliției Române informează că, vineri dimineața se circulă în condiții de ceață densă, vizibilitatea fiind diminuată pe alocuri sub 50 de metri, pe mai multe artere rutiere din județele Arad, Bihor, Hunedoara Timiș și Caraș-Severin (DN 6 Sacu – Teregova).

Sfaturi pentru șoferi

De asemenea, vizibilitatea este redusă din cauza ceții, sub 200 de metri, și pe autostrada A1 Sibiu – Deva , pe tronsonul kilometric 285 (localitatea Apoldu de Jos, județul Sibiu) – 412 (localitatea Holdea, județul Hunedoara). Șoferii sunt sfătuiți circule cu viteza redusă, să evite implicarea în manevre care se pot dovedi riscante în condiții de vizibilitate scăzută și să folosească luminile de ceață din dotarea autovehiculelor.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel