COD GALBEN  ANM, prognoza meteo. COD GALBEN, informare meteo, vreme rea, 10 - 11 ianuarie

Prognoză meteo
Prognoză meteo

ANM, prognoza meteo. COD GALBEN, informare meteo, vreme rea, 10 - 11 ianuarie Meteorologii au emis o alertă meteo de vreme rea valabilă până în 11 ianuarie. Vor fi ninsori abundente, vânt puternic, precipitații mixte și polei. 

INFORMARE METEO pentru toată țara

ANM, prognoza meteo. COD GALBEN, informare meteo, vreme rea, 10 - 11 ianuarie De astăzi, de la ora 16, până mâine, 11 ianuarie, la ora 12:00, este în vigoare o alertă meteo de ninsori și strat nou de zăpadă, intensificări temporare ale vântului, precipitații mixte, polei. 

ANM, prognoza meteo. COD GALBEN, informare meteo, vreme rea, 10 - 11 ianuarie ”Începând din această după-amiază (joi, 10 ianuarie) aria precipitațiilor se va extinde dinspre sud-vest și va cuprinde treptat sudul, estul și centrul țării. În Oltenia, cea mai mare parte a Munteniei și a Moldovei vor fi perioade cu ninsori, în general moderate cantitativ, ce vor depune strat nou de zăpadă, local mai consistent. În Dobrogea și în extremitatea de est a Munteniei vor fi precipitații mixte favorizândpe spații mici formarea poleiului. Vor fi intensificări temporare ale vântului în estul teritoriului și în zona montană înaltă, cu rafale în medie de 50...60 km/h, viscolind sau spulberând zăpada. În prima parte a zilei de vineri (11 ianuarie) vântul se va intensifica și în sudul Olteniei, unde va determina transport de zăpadă, precum și în Dobrogea.” anunță meteorologii. 

COD GALBEN Buzău, Vrancea, Galați, Vaslui, Bacău, Neamț și Iași


ANM, prognoza meteo. COD GALBEN, informare meteo, vreme rea, 10 - 11 ianuarie De astăzi de la ora 22:00, până mâine la ora 12:00, este și Cod Galben de viscol, strat consistent de zăpadă, în județele Buzău, Vrancea, Galați, Vaslui, Bacău, Neamț și Iași. 

ANM, prognoza meteo. COD GALBEN, informare meteo, vreme rea, 10 - 11 ianuarie ”În județele menționate, în cursul nopții de joi spre vineri (10/11 ianuarie) și în dimineața zilei de vineri vor fi ninsori ce vor depune strat nou de zăpadă consistent, iar vântul se va intensifica, temporar cu rafale de 60...65 km/h, viscolind sau spulberând zăpada și determinând scăderea vizibilității.” mai transmite meteorologii. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel