COD GALBEN  ANM, prognoza meteo. COD GALBEN de vreme rea, zonele vizate- HARTA

ANM, prognoza meteo. COD GALBEN de vreme rea, zonele vizate- HARTA Meteorologii au emis, vineri dimineață, o alertă meteo de fenomene severe imediate, pe lângă avertizările deja în vigoare. 

ANM, prognoza meteo. COD GALBEN de vreme rea, zonele vizate- HARTA Până la ora 10:00, este Cod Galben în județele Constanța și Tulcea de ploaie sau burniță slabă care local depune polei sau ghețuș. 

ANM, prognoza meteo. COD GALBEN de vreme rea, zonele vizate- HARTA Până la ora 9:30, în județele Suceava și Botoșani, este Cod Galben de intensificări ale vântului cu rafale de 55-60 km/h, care spulberă zăpada.

VREMEA în București

ANM, prognoza meteo. COD GALBEN de vreme rea, zonele vizate- HARTA Pentru București a fost emisă o prognoză specială, valabilă până la ora 20:00: ”Cerul va fi noros, trecător va mai ninge slab, dar grosimea stratului de zăpadă nou depus va fi nesemnificativă. Vântul va sufla slab și moderat, iar temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 1 grad.”

În același timp, în vigoare mai sunt o informare meteo și o avertizare de Cod Galben:

INFORMARE METEO

ANM, prognoza meteo. COD GALBEN de vreme rea, zonele vizate- HARTA Informarea meteo e valabilă până la ora 12:00: ”De ieri, aria precipitațiilor s-a extins dinspre sud-vest și a cuprins sudul, estul și centrul țării. 

În Oltenia, cea mai mare parte a Munteniei și a Moldovei vor fi perioade cu ninsori, în general moderate cantitativ, ce vor depune strat nou de zăpadă, local mai consistent. În Dobrogea și înextremitatea de est a Munteniei vor fi precipitații mixte favorizândpe spații mici formarea poleiului.

Vor fi intensificări temporare ale vântului în estul teritoriului și în zona montană înaltă, cu rafale în medie de 50...60 km/h, viscolind sau spulberând zăpada. În prima parte a zilei de vineri (11 ianuarie) vântul se va intensifica și în sudul Olteniei, unde va determina transport de zăpadă, precum și în Dobrogea.”

COD GALBEN

ANM, prognoza meteo. COD GALBEN de vreme rea, zonele vizate- HARTA Codul Galben e valabil tot până la ora 12:00 și vizează județele Buzău, Vrancea, Galați, Vaslui, Bacău, Neamț și Iași: ”În județele menționate, în cursul nopții de joi spre vineri (10/11 ianuarie) și în dimineața zilei de vineri vor fi ninsori ce vor depune strat nou de zăpadă consistent, iar vântul se va intensifica, temporar cu rafale de 60...65 km/h, viscolind sau spulberând zăpada și determinând scăderea vizibilității.”

În avalanșa avertizărilor meteo, avem și o veste bună: în ciuda ninsorii, temperaturile sunt relativ ridicat comparativ cu începutul săptămânii. Iată ce arătau termometrele la ora 06:00: 

(w670)

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel