COD GALBEN  ANM, prognoza meteo. COD GALBEN de VISCOL, zonele vizate

ANM, prognoza meteo. COD GALBEN de VISCOL, zonele vizate
ANM, prognoza meteo. COD GALBEN de VISCOL, zonele vizate

ANM, prognoza meteo. COD GALBEN de VISCOL, zonele vizate Meteorologii au emis alerte meteo de Cod Galben. 

ANM, prognoza meteo. COD GALBEN de VISCOL, zonele vizate Informare meteo

ANM, prognoza meteo. COD GALBEN de VISCOL, zonele vizate De la ora 15:00 a intrat în vigoare o informare meteo de precipitații în general moderate cantitativ și intensificări temporare ale vântului, valabilă până mâine dimineață, la ora 08:00. 

ANM, prognoza meteo. COD GALBEN de VISCOL, zonele vizate ”În intervalul menționat vor fi precipitații în sudul, centrul și estul țării și pe arii restrânse se vor acumula cantități cuprinse între 10 și 15 l/mp. La munte și în Transilvania vor fi mai ales ninsori și lapoviță și va continua să se depună strat de zăpadă. În Moldova precipitațiile vor fi mixte, iar în Oltenia și Muntenia vor predomina, treptat, ninsorile. Temporar vântul va mai avea intensificări, cu rafale în general între 45 și 55 km/h, iar în zona montană înaltă, cu viteze de peste 70 km/h, viscolind ninsoarea sau spulberând zăpada.” avertizează ANM. 

ANM, prognoza meteo. COD GALBEN de VISCOL, zonele vizate Cod Galben

ANM, prognoza meteo. COD GALBEN de VISCOL, zonele vizate O alertă de Cod Galben a intrat în vigoare tot la ora 15:00 și este valabilă până mâine dimineață, la ora 04:00. Este o alertă meteo de Cod Galben de viscol în zona montană. 

ANM, prognoza meteo. COD GALBEN de VISCOL, zonele vizate ”În intervalul menționat, în Munții Banatului, precum și în zona Carpaților Meridionali și de Curbură va continua să ningă moderat cantitativ. Vântul va avea intensificări, cu viteze mai mari la altitudini de peste 1500 m, unde temporar rafalele vor depăși 80...90 km/h și va fi viscol. În funcţie de evoluţia şi intensitatea fenomenelor meteorologice, Administraţia Naţională de Meteorologie va actualiza prezentul mesaj.” anunță ANM. 

(w670)

ANM, prognoza meteo. COD GALBEN de VISCOL, zonele vizate Pentru BUCUREȘTI a fost emisă o prognoză specială, valabilă până mâine dimineață, la ora 08:00: ”Vremea va fi închisă și se vor semnala precipitații sub formă de ploaie, ce se vor transforma treptat seara și noaptea în lapoviță și ninsoare, dar nu se va depune strat consistent de zăpadă. Vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura minimă va fi în jur de 0 grade.”

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel