EXCLUSIV  ANM, prognoza meteo. Când încetează ploile - video

Elena Mateescu, directoare generală a ANM, a răspuns, în cadrul unui interviu acordat DC News, la întrebarea care se află pe buzele tuturor: când încetează ploile?

"La mare putem să spunem că am avut și perioade cu soare și zile frumoase, chiar dacă, în unele seri, într-adevăr, norii de furtună și-au făcut apariția și au adus precipitații. Vorbim, în continuare, până la sfârșitul lunii cel puțin (n.r. lunii iulie), de menținerea acestei instabilități atmosferice accentuate. Cu o probabilitate mult mai mare pentru zona de munte, dar și pentru zona litoralului. Chiar dacă pe parcursul zilei avem ore cu soare, seara avem parte și de binecunoscutele ploi de vară", a spus Elena Mateescu, la DC News.

Tornadele, din ce în ce mai frecvente

Întrebată dacă putem vorbi și despre tornade, a oferit următorul răspuns: "Mini-tornadele sunt din ce în ce mai frecvente. Amatorii aflați în zonele în care se întâmplă aceste fenomene postează din ce în ce mai des (n.r. imagini cu tornade), pentru că acum tehnologia permite acest lucru, comparativ cu perioada anterioară".

Vezi și: ANM, prognoză. Elena Mateescu: Lună record. Mai dau o informație - video


Răspunsul complet, mai jos:

Interviul integral aici.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel