ANM, vreme București. Anunț de ULTIMĂ ORĂ: Vremea se înrăutățește

Imagine cu rol ilustrativ
Imagine cu rol ilustrativ

Mihai Huștiu, meteorolog la ANM, a oferit cele mai noi declarații despre vreme.

ANM, PROGNOZA METEO. „Cât privește Capitala, vremea se înrăutățește în următoarele ore. Cantitatea de apă din ploaie va fi semnificativă. Având în vedere că temperatura este negativă, iar până dimineață, temperatura va scădea până la -2, -3 grade, poleiul se va depune pe arbori, carosabil, trotuare. Vineri dimineață, sigur se va circula cu dificultate în toată zona Capitalei. Acest fenomen este prezent pe arii extinse, în zona de câmpie a Munteniei, dinspre Teleorman, Buzău, Ialomița, Călărași. Și în partea centrală și sudică a Moldovei va fi polei. Avem parte și de ninsori în această noapte, mai ales în Munții Banatului, Carpații Meridionali, Oltenia, nord-vestul Munteniei, ninsori chiar însemnate cantitativ", a spus Mihai Huștiu, joi seară, într-o intervenție telefonică la Antena 3.

ANM, PROGNOZA METEO. „Vântul va mai avea intensificări, dar nu așa susținute ca pe parcursul zilei. În această noapte, vom mai avea rafale, 45-55 km/h. Atenționarea pe care o avem în vigoare la această oră va expira mâine”, a precizat specialistul.

ANM, PROGNOZA METEO. „O ameliorare sub aspectul precipitațiilor o vom avea începând de duminică dimineață. (...) Până spre dimineața zilei de marți, nu vor mai fi precipitații, dar temperaturile vor fi destul de coborâte și, cu siguranță, vom vorbi de ghețuș pe șosele, de ceață, cu alte cuvinte vizibilitate redusă. De marți, așteptăm alte precipitații la nivelul întregii țări", a mai spus acesta.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel