ANM alertă METEO. COD GALBEN ploi 12 martie

ANM alertă METEO. Administrația Națională de Meteorologie a emis mai multe avertizări COD GALBEN pentru luni, 12 martie, în mai multe județe din țară.

VEZI ȘI: ANM meteo PLOI 12 - 14 martie. ALERTĂ vreme


ANM alertă METEO. Până la ora 11:00, în județul Constanta: zona de litoral, județul Tulcea,  județul Vaslui: Puiești; județul Bacău: zona joasă; județul Vrancea: Tulnici, Spulber; județul Vrancea: zona joasă; județul Galaţi se vor semnala ceață care determină vizibilitate scăzută, local sub 200 m, izolat sub 50 m.

ANM alertă METEO. De asemenea, în intervalul orar 9:00 - 14:00, în județul Arad; județul Bihor; județul Caraş-Severin și județul Timiş se vor semnala intensificări ale vântului, care la rafală vor atinge local 55...65 km/h, iar ploile pot avea și caracter de aversă.

ANM alertă METEO. Avertizările și atenționările meteorologice se actualizează în funcție de durata și gravitatea fenomenelor prognozate.

ANM alertă METEO. Informările meteorologice se emit în cazul în care fenomenele meteorologice prognozate au potențial de a deveni temporar periculoase pentru anumite activităţi, dar altfel sunt obişnuite pentru perioada respectivă.

ANM alertă METEO. Avertizările de fenomene periculoase imediate se emit pentru o perioadă de maxim 6 ore.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel