ANM, prognoza meteo. Val de caniculă peste România

Canicula
Canicula

ANM, prognoza meteo. Începând de astăzi vremea va deveni treptat caniculară, iar senzația de disconfort termic se va accentua în mai multe regiuni din țară. 

ANM, prognoza meteo. ”Canicula va fi prezentă în special în regiunile de sud și de vest a țării unde astăzi sunt așteptate, izolat, valori termice ce vor ajunge la 35 de grade. Mâine vor fi temperaturi mai ridicate cu și peste 35 de grade Celsius în partea sudică a țării. Sud și sud-vest. Se va resimți cel mai mult senzația de disconfort.

ANM, prognoza meteo. La sfârșitul săptămânii vor scădea ușor temperaturile. De duminică însă vor crește din nou valorile termice ca urmare a reintensificării transportului de aer cald peste țara noastră. Putem vorbi despre un val de căldură care poate crea senzația de disconfort în majoritatea regiunilor”, a precizat șefa Centrului de Prognoză ANM, Gabriela Băncilă, în direct la România TV. 

ANM, prognoza meteo. În acelați timp meteorologii spun că vor apărea din nou și ploile de vară și furtunile de scurtă durată. 

Vezi și: ANM, prognoza meteo. Cod Galben de fenomene imediate, 7 august

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel