Aniversare Centenar ''U'' Cluj. Peste 10.000 de fani sunt așteptați la un meci de gală

Cluj-Arena
Cluj-Arena

Peste 10.000 de spectatori sunt aşteptaţi la meciul aniversar U100 dintre U Cluj şi PAOK Salonic, campioana Greciei, care va avea loc vineri, pe Cluj Arena, începând cu ora 21:00.

"Echipa Sports Festival este mândră că face parte din această aniversare de 100 de ani a Universităţii Cluj. Diseară vom avea peste 10.000 de oameni pe stadion. (...) Începând cu ora 20:30 va începe show-ul, urmând ca la ora 21:00 să înceapă meciul. În pauza meciului vom stinge luminile pentru că pregătim un show de lasere extraordinar, care să completeze această sărbătoare", a declarat, vineri, într-o conferinţă de presă, Mirel Alexa, manager Sports Festival, organizator al evenimentului.

Universitatea Cluj împlinește 100 de ani



Antrenorul FC Universitatea Cluj, Cristian Dulca, a declarat, la rândul său, că se aşteaptă la un meci frumos, pentru o echipă frumoasă.

"Este un an centenar, mă bucur că sărbătorim împreună 100 de ani de la înfiinţarea acestei echipe frumoase, cu mulţi suporteri şi sper să fie un meci frumos diseară şi o sărbătoare pe măsură", a spus Cristian Dulca.

Jucătorul Dorin Goga a adăugat că "este important să fie lume la stadion, să ne bucurăm de acest eveniment", şi că "sunt 100 de ani de istorie scrişi de U Cluj, să-i sărbătorim printr-un meci extraordinar".

Centenarul va fi marcat pe tot parcursul anului



Centenarul U Cluj va fi marcat, pe tot parcursul anului, printr-o serie de evenimente speciale dedicate aniversării clubului sportiv. Înfiinţat în 1919, clubul l-a avut ca prim preşedinte pe academicianul dr. Iuliu Haţieganu. Existenţa Universităţii Cluj a fost una marcată de istorie: în 1940, după Dictatul din Viena, s-a refugiat în Sibiu până la revenirea Ardealului de Nord la România. În 1965, a câştigat Cupa României, iar de-a lungul timpului a mai jucat alte patru finale. În 2016, clubul 'Şepcilor roşii', a revenit la originile sale universitare şi şi-a propus să revină pe prima scenă a fotbalului românesc.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel