Ania Caill, chemată la Comisia de disciplină a Federaţiei Române de Schi şi Biatlon

Sportiva Ania Caill a afirmat, marţi, că a fost chemată la Comisia de Disciplină a Federaţiei Române de Schi şi Biatlon în urma declaraţiilor făcute în timpul Campionatului Mondial din Suedia.

Schioarea română cu origini franţuzeşti îşi doreşte mai multă susţinere din partea federaţiei şi a reclamat în dese rânduri acest fapt. 'Acum sunt chemată la o nouă comisie de disciplină, pe 21 iunie. Eu am făcut un sezon foarte bun anul acesta şi îmi doresc doar să am condiţii de antrenament cum trebuie, să ajung la un nivel şi mai sus în următorii trei ani.

Eu aş mai putea concura la încă două ediţii ale Jocurilor Olimpice, dar totul depinde de susţinere. În trei ani este următorul pas şi apoi vom vedea ce se întâmplă. Mi se reproşează că am vorbit online, dar eu tot timpul am vorbit despre fapte şi adevăr, nu am înjurat, nu am vorbit de rău pe cineva. Eu am vorbit doar despre condiţiile mele de antrenament. Eu o să mă bat să nu fiu suspendată', a declarat Caill.

În vârstă de 23 de ani, Ania Caill a reclamat, la finalul Campionatului Mondial de schi din Suedia de la începutul anului, printr-o postare pe Facebook, că nu are un antrenor care să o susţină pe întregul sezon, motiv pentru care a fost chemată la comisia de disciplină a federaţiei. Schiorii Ania Caill şi Ionel Achiriloaie, jucătoarea de tenis Mihaela Buzărnescu şi luptătorul Benny Adegbuyi şi au fost prezenţi marţi la Liceul Dimitrie Cantemir din Bucureşti, unde le-au vorbit elevilor despre pericolul consumului de droguri, informează Agerpres.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel