Urmărește emisiunea live


Anglia - Kosovo 5-3: Englezii au dat totul în prima repriză

Rashford, Steling și Kane
Rashford, Steling și Kane

Prima repriză plină de fotbal a fost de ajuns pentru ca englezii să obțină victoria.

Echipa națională a Angliei a învins Kosovo, 5-3, într-un meci plin de goluri. „Cei trei lei" s-au văzut conduși după doar 35 de secunde după reușita lui Valon Berisha. Englezii au răspuns pe măsură, marcând de 5 ori până la fluierul arbitrului ce avea să încheie prima repriză.

Conform Sky Sports, Sterling a egalat în minutul 8, iar Harry Kane a răsturnat scorul prin execuția sa din minutul 19. Sancho, tânărul care l-a înlocuit pe Rashford, a forțat autogolul lui Mergim Vojvoda și mai apoi a marcat de două ori în poarta balcanicilor. Reușitele lui Jadon au fost primele sale goluri la echipa națională.

Kosovo, neînvinși în ultimele 15 meciuri în toate competițiile, a jucat foarte curajos în cea de-a doua repriză, marcând de două ori până în minutul 55.

Scorul a rămas 5-3, chiar dacă Anglia a avut nenumărate oportunități prin contrele sale și prin lovitura de pedeapsă primită și ratată de Kane.

Această ultimă victorie i-a adus Angliei invincibilitatea în ultimii 10 ani de calificări pentru Euro/Cupa Mondială. Englezii nu au mai pierdut un meci de la înfrângerea din fața Ucrainei din octombrie 2009.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel