Angelina Jolie, evacuată de urgenţă după ce s-a descoperit o bombă

O bombă neexplodată, datând din cel de-Al Doilea Război Mondial, a fost descoperită pe platourile de filmare pentru lungmetrajul "The Eternals", cu Angelina Jolie, provocând panică membrilor echipei, dispozitivul fiind dezamorsat apoi de geniști, potrivit gala.fr.

Angelina Jolie și Richard Madden s-au văzut obligați să oprească filmările pentru noul lungmetraj Marvel, care au avut loc în ultimele săptămâni pe insula Fuerteventura, din arhipelagul Insulele Canare. O parte din insulă a fost evacuată pentru a permite geniștilor să dezamorseze bomba.

Insula a fost folosită ca bază a armatei germane în timpul celui de-Al Doilea Război Mondial. Noua producție Marvel adună în distribuție un număr mare de staruri, printre care se numără și Kit Harington, Scarlett Johansson și Salma Hayek, transmite Mediafax.

Angelina Jolie debutează cu acest rol în universul filmelor cu supereroi Marvel

"Eternals" este o poveste creată de artistul de benzi desenate Jack Kirby în 1976. Acțiunea acesteia este plasată cu milioane de ani în urmă, când un grup de ființe cosmice cunoscute ca "Celeștii/ The Celestials" a făcut experimente asupra oamenilor pentru a crea indivizi cu superputeri cunoscuți ca "Eternii/ The Eternals". Acțiunile lor au declanșat un război cu personajele negative ale poveștii, cunoscuți ca "Devianții/ Deviants".

Cele două tabere s-au luptat de-a lungul istoriei. Grupul "The Eternals" a avut confruntări cu zei din mitologia greacă, cea romană și cea nordică înainte de a părăsi Pământul cu scopul de explora stelele. Filmul va fi regizat de Chloe Zhao, care a lucrat la peliculele "The Rider" și "Songs My Brothers Taught Me". Scenariul este semnat de Matthew și Ryan Firpo, iar directorul studiourilor Marvel, Kevin Feige, este responsabil de producție.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel