Angela Merkel, desemnată de Forbes cea mai puternică femeie din lume

angela merkel
angela merkel

Angela Merkel, cancelarul Germaniei, a fost desemnată pentru al şaptea an consecutiv cea mai puternică femeie din lume de către revista Forbes, potrivit DPA. 

'În acest an, Merkel a câştigat un scrutin foarte dur, în urma căruia partidul de extremă-dreapta Alternativa pentru Germania (AfD) a intrat în Bundestag', a precizat Forbes într-un comunicat. 'Va trebui să continue să se menţină puternic pe poziţie la cârma UE, în contextul viitoarelor furtuni cauzate de Brexit şi de amplificarea sentimentului anti-imigranţi în Europa', se menţionează în comunicat.

Premierul britanic Theresa May s-a plasat pe poziţia a doua în clasament, în timp ce Hillary Clinton - care în 2016 a fost desemnată a doua cea mai puternică femeie din lume - a căzut pe locul 63 în urma înfrângerii în faţa lui Donald Trump la alegerile prezidenţiale din SUA.  

[citeste si]

Pe locul trei în clasament se află Melinda Gates, de la Gates Foundation, pe locul patru - Sheryl Sandberg, din cadrul Facebook, iar pe poziţia a cincea - Mary Barra, şefa companiei General Motors. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel