Angela Filote, adversara Vioricăi Dăncilă de la Bruxelles. RAPORT către CE

Liderii Comisiei Europene, președintele Jean Claude-Juncker și prim-vicepreședintele Frans Timmermans, au făcut apel la Parlamentul României, prin scrisori să regândească Legile Justiției. Ei și-au exprimat îngrijorarea despre evoluțiile recente din țara noastră. 

Potrivit evz.ro, scrisorile din Comisia Europeană au fost ca urmare a unui raport primit de la Angela Filote, reprezentanta Comisiei Europene în România. 

Raportul conține informații despre premierul desemnat Viorica Dăncilă și despre situația politică din România. 

Sursa citată notează că Angela Filote ar fi descris-o pe Viorica Dăncilă ca făcând parte din cercul intim al președintelui PSD, Liviu Dragnea, că s-a ocupat de agricultură și nutriție în Parlamentul European, că a susținut OUG 13. Totodată, Filote ar mai fi scris despre Dăncilă că nu are experiență de comunicator și nici experiență în Guvern. 

Mai mult, ar fi precizat că unii social-democrați nu o cred potrivită pe Viorica Dăncilă pentru funcția de prim-ministru, dar și programul de guvernare rămâne neschimbat. 

[citeste si]

”Doamna respectivă este foarte combativă. Angela Filote a fost sursa unor informații total neadevărate în legătură cu unul dintre cei mai performanți comisari europeni, doamna comisar Corina Crețu, ea are anumite valori pe care și le urmează”, a spus analistul politic Bogdan Chirieac, la Antena 3. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel