Cine angajează 5.000 oameni în 4 zile

George Mihail Pârvan / 12 apr 2018 / 15:06
Cluj Arena
Cluj Arena

La Cluj se organizează un târg de job-uri în perioada 17-20 aprilie. Participă peste 120 de firme, care oferă aproximativ 5.000 de locuri de muncă.

Clujul este un oraş în continuă dezvoltare. Mulţi susţin că este primul la acest capitol. Parcă pentru a-şi păstra faima, cel mai mare oraş transilvănean găzduieşte un târg de job-uri. În apropierea Cluj Arena, în Sala Polivalentă, în perioada 17-20 aprilie, va fi organizat Târgul de Cariere. Vor participa peste 120 de companii, de firme, de organizaţii. Toate în căutare de forţă de muncă.

[citeste si]

Cele mai multe locuri, în IT

La Târguri de Cariere se caută oameni din toate domeniile. Chiar şi voluntari. Se găsesc poziţii new-entry, middle management, cărora li se adaugă programe de internship. Pe lângă IT, care rămâne cel mai căutat domeniu - are chiar o secţiune specială - Cluj IT, sunt oferte în domenii precum inginerie, call center, turism, auto, retail, servicii, turism, farmacie, energie, transport, resurse umane, consultanţă. Platforma industrială a Clujului pare că are rezultate, firme mari şi mici vor oferi aproximativ 5.000 de locuri de muncă în parioada acestui Târg de Cariere.