Tentativă de jaf în București, la o casă de amanet. Angajata s-a luptat cu tâlharul, care e starea ei - Poliția Capitalei, informații oficiale

Un atac armat a avut loc în această seară la o casă de amanet din București. Angajata a fost dusă la spital. 

Femeia care era angajată la casa de amanet se află acum în investigații la Spitalul Floreasca din Capitală. Aceasta a fost preluată de către un echipaj de ambulanță, relatează România TV. 

În jurul orei 20:00, în momentul în care angajata încerca să închidă firma, un individ a atacat-o cu un pistol.  

Agresorul a fost prins 

Mai mulți martori au auzit țipetele disperate ale femeii și au reușit să-l imobilizeze pe bărbat. La fața locului a ajuns imediat și poliția, iar suspectul a fost încătușat și dus la Secția 8 de Poliție. 

Este vorba despre un individ de 45 de ani și este cercetat pentru tentativă la tâlhărie calificată, mai precizează sursa citată. 

”Bărbatul este audiat la această oră. Audierea va dura mai mult timp pentru că sunt foarte multe detalii pe care trebuie să le obțină colegii mei din această anchetă. În jurul orei 20:00 a avut loc acest incident. Mulțumim trecătorilor pentru spiritul de care au dat dovadă. Arma pe care a avut-o bărbatul asupra sa este o armă de tip airsoft, o armă neletală și nu necesită autorizare. Este o jucărie pentru oameni care poate fi achiziționată din magazin. O jucărie care din păcate poate să facă victime. Doamna a suferit leziuni minime, din ce au spus medicii, dar starea de șoc a fost destul de puternică. A fost transportată la spital pentru alte investigații. În momentul în care medicii vor fi de acord, doamna va fi și ea investigată”, a declarat Diana Sarca, purtătorul de cuvânt al Poliției Capitalei, în direct la România TV. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel