Angajare îngrijitor la Liceul de Arte „Regina Maria" din Alba Iulia. Vechimea în muncă uriașă care se cere

Angajare
Angajare

Vechimea în muncă pentru persoanele care vor să se angajeze pe un post de îngrijitor la Liceul de Arte „Regina Maria" din Alba Iulia trebuie să fie de 30 de ani, potrivit condițiilor impuse de conducerea liceului.

Conducerea Liceului de Arte „Regina Maria" din Alba Iulia a scos la concurs un post de îngrijitor clădiri, iar între condițiile impuse pentru cei ce se înscriu se află și cea de „vechime în muncă – 30 de ani". Potrivit directorului instituției de învățământ, Ioan Chiciudean, condiția a fost impusă deoarece munca pe care trebuie să o faca persoana care se va angaja, necesită o experiență îndelungată.

„Dacă ați fost într-o școală și ați văzut cum sunt clasele, cu număr efectiv de elevi între 27 și 34 de elevi, gândiți-vă că o femeie de serviciu trebuie să stea tot timpul pe holurile acelei școli, iar când se eliberează fiecare clasă trebuie curățată, gunoiul trebuie colectat selectiv și dus la pubele, băile trebuie spălate din oră în oră și dezinfectate. Este nevoie ca persoana care va face acest lucru să aibă o experiență mai mare. Eu nu știu dacă s-a greșit cu ceva. Dacă nu se înscrie nimeni la concurs până în data de 12 octombrie, o să revenim și o să reducem perioada de vechime", a declarat Ioan Chiciudean, potrivit Mediafax.

Anunțul de angajare

Anunțul de angajare a fost publicat la începutul lunii octombrie, pe portalul oficial dedicat angajărilor în instituții și expiră peste patru zile. Pe lângă condițiile generale impuse de lege într-un astfel de caz, conducerea liceului a impus și condiții specifice, respectiv „studii medii, curs de agent curățenie clădiri, curs de instruire privind însușirea noțiunilor de igienă și vechime în muncă – 30 ani. Potrivit reprezentanților liceului din Alba Iulia, până în prezent nu s-a înscris nicio persoană la concurs.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel