Angajații KMG-Rompetrol vorbesc despre solidaritatea din timpul blocajului de pe Autostrada A2-VIDEO

Angajații KMG-Rompetrol vorbesc despre solidaritatea extraodinară din timpul viscolului, care a dus la blocarea a 200 de oameni în stațiile companiei de pe Autostrada Soarelui, în perioada 5-7 ianuarie. 

 Printre cei blocați în benzinăriile Rompetrol de pe Autostrada Soareleui s-au numărat și 14 copii, unii dintre ei foarte mici, care au avut nevoie de îngrijiri și tratament special. Angajații benzinăriilor Rompetrol s-au mobilizat și au încercat să facă din șederea oamenilor una foarte plăcută. În acele momente, ei au arătat că întâi de toate sunt oameni și s-au îngrijit cum au putut mai bine de cei mici, care erau înfrigurați și cu picioarele ude. 

După ce a uscat încălțămintea și mănușile celor mici, personalul KMG-Rompetrol a amenajat paturi pentru copii din mai mult scaune. Pentru a se înveli, angajații au renunțat chiar la vestele și gecile pe care le îmbrăcau.

"Cel mai mic client avea patru luni. L-am dus în vestiar la căldură, împreună cu mama lui. I-am făcut și lăpticul," povestește un angajat.

Pe lângă toate necesitățile, oamenii aveau nevoie să fie bine hrăniți astfel că pe tot parcursul blocajului de pe autostradă, KMG-Rompetrol le-a oferit în mod gratuit mâncare și băuturi calde. 

Au fost desigur și momente inedite.

"Am încercat să sărbătorim ziua unui client de 29 de ani. Am luat o brioșă și cu două lumânări și i-am cântat la mulți ani," a povestit o altă angajată. 

Au existat și momente dificile, însă angajații au putut să folosească cunoștiințele acumulate la cursurile de prim-ajutor. O persoană a avut nevoie de un astfel de ajutor, iar coincidența a făcut ca unii angajați să efectueze cursurile chiar în perioada respectivă.

Cea mai mare răsplată a angajaților a fost recunoștiința arătată de oamenii care au părăsit benzinăriile în deplină siguranță și faptul că i-au putut primi pentru 48 de ore în familia Rompetrol.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel