Andronescu - Turcan, URLETE. SCANDAL uriaș pe buget

Ecaterina Andronescu s-a enervat în cadrul discuțiilor legate de bugetul ministerului Educației strigând către opoziție: ''Nu ne mai faceţi hoţi, că nu suntem!''.

Dezbaterile pe buget din comisia reunită de buget-finanţe s-au transformat marți într-un scandal în toată regula. La un moment dat, ministrul Educației, Ecaterina Andronescu, pur și simplu nu s-a mai putut abține şi a început să strige la Raluca Turcan, care critica respingerea amendamentelor Opoziţiei, relatează Realitatea Tv.

Conform imaginilor difuzate, ministrul Andronescu a strigat extrem de puternic: "Nu ne mai mai faceţi hoţi, că nu suntem hoţi, să ştiţi. Mi se pare jignitor modul în care abordaţi lucrurile".

Imediat, Raluca Turcan a întrebat: "De ce nu susţineţi întărirea învăţământului profesional? Să ştiţi că nu mă impresionaţi"

Ministrul Andronescu i-a răspuns: "Nu mă sperii nici eu, dar vreau să ştiţi că am spus aici că am dublat numărul de locuri în şcolile profesionale".

Raluca Turcan, liderul deputaţilor PNL, a acuzat coaliția că a scos din lista de amendamente admise propunerile PNL pentru bugetul Ministerului Educaţiei.

Comisiile parlamentare reunite de buget-finanţe au dat, într-un final, raport favorabil bugetului Ministerului Educației Naționale, în valoare de 30.829.261.000 lei, în creștere cu 46,73% față de 2018.

Citește și:

Deputat: PSD şi ALDE să realizeze prostia pe care au făcut-o

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel