EXCLUSIV  Andronescu, opoziție cu Dragnea: PSD nu e pe persoană fizică!

 Ecaterina Andronescu
Ecaterina Andronescu

Ecaterina Andronescu a fost invitata DCNews de joi. Aceasta face primele declarații după ce și-a depus candidatura pentru funcția de președinte executiv al PSD. 

”Principii pe care le-am respectat toată viața”

”M-am înscris nu împotriva dlui Dragnea. E percepția greșită. Dacă spun ceva, îmi spun un punct de vedere argumentat, fără să gândesc că e un atac la președintele PSD. În același, timp, nu pot să mă abat de la principii pe care le-am respectat toată viața. Eu nu am solicitat funcțiile de premier și ministru al Educației, au apărut propunerile în CEx. Pentru funcția de ministru al Educației, a venit doamna Dăncilă cu propunerea, m-a surprins, trebuie să recunosc, și situația de la Comisia de Învățământ, dar nu cred că funcția îmi dă strălucire. Nu știu ce de trebuia să mi se întâmpla aceste lucruri, chiar n-am avut niciodată nicio discuție în contradictoriu cu dl Dragnea sau alți colegi din conducerea partidului. Echipa este a PSD, eu nu m-am înscris într-o anumită echipă, m-am înscris în PSD și am fost permanent în această structură” a precizat Ecaterina Andronescu în interviul DCNews

”Nu mi-a scăpat vreun județ”

”Eu sunt în partid de 22 de ani, ca ministru al Educației și din funcția de vicepreședinte al PSD nu cred că mi-a scăpat vreun județ în care să nu mă duc în campaniile electorale, ca ministru să văd școlile. Eu cred că oamenii și delegații care vor veni la Congres, pentru ei nu sunt o persoană venită de pe lună sau de pe altă planetă. Nu cred că partidul este pe persoană fizică, este al unor oameni care împărtășesc valorile social-democrate, sunt un om de stânga, nu am alergat după funcții. Funcția de membru de partid mă onorează de 22 de ani.” a adăugat aceasta. 

”În competițiile anterioare în PSD nu am avut o problemă în obținerea numărului de voturi” a mai afirmat Ecaterina Andronescu. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel