Andronescu, atac la Dragnea. Chirieac: Nu cred că are stofă de trădătoare

Ecaterina Andronescu
Ecaterina Andronescu

Social-democrata Ecaterina Andronescu solicită conducerii PSD, respectiv lui Liviu Dragnea, și premierului Viorica Dăncilă, să facă un pas în spate. 

Analistul politic Bogdan Chirieac a comentat situația din PSD, la Antena 3. 

Vezi aici demersul Ecaterinei Andronescu în PSD: Ecaterina Andronescu: S.O.S. PSD. Președintele partidului să se retragă

Întrebat dacă scrisoarea Ecaterinei Andronescu poate fi un semn că există riscul ca mai mulți membrii ai PSD ar putea să-i ceară un pas în spate lui Liviu Dragnea, Bogdan Chirieac a afirmat: ”Nu se va întâmpla așa ceva. Liderul PSD nu poate fi schimbat decât în urma pierderii alegerilor. Până la pierderea viitoarele alegeri, dacă judecăm strict politic, Liviu Dragnea nu are probleme nu conducerea partidului. Că mai mârâie baronii, că se mai întâmplă ceva, da. Doamna Andronescu are, de mai multă vreme, o problemă cu actuala conducere a PSD, de când, în mod greu de înțeles, i s-a refuzat Ministerul Educației. Din acel moment a fost în opoziție cu actuala conducere a PSD. De aici până la a provoca o schismă în PSD e foarte departe”. 

Cât despre comentariile care fac legătura cu îndemnul președintelui Klaus Iohannis, Bogdan Chirieac a afirmat că ”nu cred că doamna Andronescu are stofă de trădătoare, nu cred că dl Iohannis a îndemnat-o să facă acest lucru. (...) Pe scurt, nu cred că dl Iohannis a pus-o pe doamna Andronescu să facă această scrisoare.”

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel