Urmărește emisiunea live


Android 0, îmbunătățiri esențiale pentru smartphone

Google a detaliat, în cadrul conferinţei Google I/O dedicată dezvoltatorilor, o parte din schimbările importante pe care Android le va suferi odată cu trecerea la o nouă versiune.

Viitorul sistem de operare Android ar trebui să se lanseze până la finele acestui an pentru posesorii de terminale Google Pixel și, eventual, ultimele modele de Nexus.

Noua versiune va pune accent pe o experiență de utilizare mai prietenoasă pentru utilizatori.

Efectele de tranziție vor fi semnificativ mai line și mai rapide, iar întregul sistem de notificări va fi reinventat cu scopul de a te ajuta să afli mai repede ceea ce te interesează.

Mai mult, Android O facilitează pornirea mai rapidă a întregului sistem de operare și încărcare mai rapidă a aplicațiilor.

La capitolul eficiență sporită, un sistem de inteligență artificială va face mai ușoară selectarea doar bucățillor care te interesează dintr-un text.

Același sistem bazat pe rețele neurale va face recomandări când vine vorba de completarea online a unor formulare cu datele potrivite – Copyless Paste. 

Odată cu Android O, ar trebui să se pună bazele pentru Project Treble, un nou sistem prin care Google speră să reușească să micșoreze fragmentarea platformei pentru mobile. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel