Urmărește emisiunea live


Andrew Noble, ambasadorul britanic în România: Mulți invidioși în zonă

Ambasadorul britanic în România, Andrew Noble, a fost astăzi prezent la un eveniment pentru care mulți din zonă sunt invidioși, după cum a spus acesta. 

”Nici nu vă dați seama ce probleme am că sunt azi aici. Foarte mulți colegi invidioși în zonă.” a început Andrew Noble prezentarea de la evenimentul lansării Aston Martin Bucharest. 

Moment de mândrie națională. Importanța relațiilor România - Marea Britanie

”Sosirea Aston Martin în România este un semn al calității relațiilor noastre bilaterale. Avem un parteneriat între Marea Britanie și România care crește în fiecare săptămână. Sigur că ne apropiem de o zi destul de dificilă pentru toți, momentul de Brexit, dar eu cred că prezența Aston Martin în România este și o dovadă a rezistenței, a inovației și a creativității britanice în România. Aston Martin este însuși un semn de vitalitate a economiei britanice și mă bucur că putem sărbători împreună acest eveniment. Pentru noi, cifra de afaceri depășește anual peste 82 de milioane de lire sterline, cu 186.000 de oameni direct angajați, producem peste 70 de modele, la 30 de producători în Marea Britanie. Sigur, Marea Britanie e cel mai mare producător mondial de mașini de lux. Avem și un obiectiv foarte important în ceea ce privește vehiculele cu emisii foarte scăzute. Este să punem Regatul Unit în fruntea fabricării vehiculelor cu emisii zero, ca toate autoturismele să aibă zero emisii până-n 2040. Progresul către misiunea noastră a început deja. În Marea Britanie există mai mult de 150.000 de vehicule cu emisii foarte scăzute și aproximativ 14.000 de puncte publice de încărcare electrică în toată țara. Acest moment este un moment de mândrie națională și o dovadă a unei economii care va reuși, fie că suntem în UE, fie în afară. Dacă vom fi în afara UE, știm că relațiile cu România vor fi foarte productive. Avem o relație care va fi de importanță pentru relațiile noastre cu UE” a mai spus ambasadorul Marii Britanii în România, Andrew Noble, la lansarea Aston Martin București, lansare la care a fost prezent și CEO Aston Martin, Andy Palmer. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel