Andrei Vlad va apăra la FCSB, în returul cu Lazio. Stăncioiu, pe linie moartă

Gigi Becali
Gigi Becali

Aspru criticat de Gigi Becali, Andrei Vlad va apăra în returul din Europa League, pe terenul celor de la Lazio Roma.

Întrucât noua achiziție, Cristian Bălgrădean nu este apt din punct de vedere fizic și nici nu este trecut pe lista UEFA, puștiul de 18 ani Andrei Vlad va fi titular în returul cu Lazio. În ceea ce-l privește pe pe portarul în vârstă de 36 de ani, Eduard Stăncioiu, nici nu se pune problema de a intra în planurile lui Dică.

„La Roma nu va apăra Stăncioiu! În poartă va fi tot Andrei Vlad. O să vedeţi că va veni vremea când vom zâmbi la amintirea acestei tevaturi. Orice jucător care greşeşte e criticat de Gigi, nu cred că e noutate. Aşa face el. Când joacă bine îl ridică în slăvi. Când greşeşte, îi dă în cap”, a declarat MM Stoica, într-o intervenție telefonică în direct, la Digi Sport.

Stăncioiu, invizibil

Încă din 2016, când a semnat cu FCSB, Stăncioiu a oferit o declarație din care a lăsat de înțeles că șansele de a juca sunt foarte mici. 

„Am venit să ajut, nimic mai mult, dacă se va cere sfatul meu, îmi voi spune părerea. Vreau să am parte de liniște și dacă se va apela să apăr, o voi face", a declarat Eduard Stăncioiu, jucător cu 98 de meciuri în perioada de glorie a CFR-ului (dintre care 8 în UEFA Champions League), respectiv 88 la ASA Târgu Mureș.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel