Andrei Vlad, distrus după ce a fost criticat dur de Becali: A început să plângă

becali
becali

Portarul Andrei Vlad a fost devastat după ce patronul FCSB, Gigi Becali l-a criticat la mai multe televiziuni. Duckadam a povestit reacția tânărului jucător. 

Gigi Becali a răbufnit după egalul cu Dinamo. Țintele lui au fost Enache și portarul de 18 ani, Andrei Vlad. Becali a spus atunci că va căuta de urgență un portar pentru că Andrei Vlad nu va mai apăra la Steaua. El a fost criticat atât în declarația de după meci, cât și la o televiziune, la o oră după terminarea partidei. Helmuth Duckadam spune că a aflat că Vlad a fost afectat și a început să plângă.

"Am înţeles că a fost destul de afectat după declaraţiile patronului. Am înţeles că a plâns. Aşa mi s-a spus, eu n-am fost acolo. Când echipa a jucat bine, Vlad a făcut partide bune. Dar să nu uităm că el are doar patru jocuri pentru FCSB. Sunt doar patru meciuri. Niţă a fost timp de doi ani cel mai bun portar al României, e normal să se simtă plecarea lui“, a spus Duckadam.

Ce a spus Becali 

"Gata cu Messi al portarilor (n.r. - Andrei Vlad), m-am convins! Nu se poate aşa ceva. E prea mult, e prea lejer, prea neconcentrat. Dică şi MM mi-au spus că putem să pierdem campionatul. Am luat două goluri din greşelile lui Vlad. La primul gol trebuia să o dea în aut. O apăram şi eu pe aia," a declarat Becali imediat după meci. 

[citeste si]




Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel