Urmărește emisiunea live


Andrei Vlad, dat afară de Becali după meciul cu Dinamo

După derby-ul FCSB - Dinamo, încheiat 2-2, în care tânărul portar Andrei Vlad a avut o evoluție neconvingătoare, Gigi Becali e decis să-i caute de urgență înlocuitor.

Într-un interviu pentru Digi Sport, Gigi Becali a declarat că Andrei Vlad nu mai face parte din planurile clubului, după evoluțiile slabe cu CFR și Dinamo. Astfel, FCSB va încerca să forțeze un transfer în ultimele ore ale perioadei de mercato.

„L-am sunat pe Dică şi i-am zis: 'Iartă-mă, tu eşti specialistul, tu ştii mai bine cu Vlad, ai avut dreptate. Toată vina e numai a mea'. Am vorbit, mâine de urgenţă încercăm să facem un transfer, un portar. Am dat telefoane, până mâine seară trebuie să luăm pe cineva. De urgenţă trebuie transferat cineva. Nu o să îl aleg eu, o să aleagă specialiştii din club. Nu ştiu cine va veni", a declarat Gigi Becali la emisiunea Fotbal Club, de la Digi Sport.

Plan de rezervă

În cazul în care FCSB nu va reuși să bifeze un transfer de portar în ultima zi de mercato, un portar cu experiență ar putea să intre în primul 11, Eduard Stăncioiu.

„Dacă nu găsim, să vedem, o să joace Stăncioiu. Îl mai avem pe Niga, dar şi el e tânăr, precum Vlad".

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel