Andrei Ștefănescu se gândește la cel de-al doilea copil. Ce spune despre căsătorie

Andrei Ștefănescu, pe care telespectatorii Antenei 1 îl vor revedea, alături de bunul său prieten, Liviu Vârciu, din 7 septembrie, în cel mai nou sezon al show-ului Te cunosc de undeva!, își dorește un frățior sau o surioară pentru fiul său, Ayan.

"Atunci când l-am făcut pe Ayan, am zis că nu-mi mai doresc încă un copil, pentru că n-aș putea să-l iubesc la fel de mult ca pe el. În ultimul timp însă ne gândim la al doilea copil, la un frățior pentru el, pentru că nu știm cât de lungă ne va fi viața, și ar fi bine să mai aibă pe cineva lângă el cu care să împartă bucuriile. Pe de altă parte, ne dorim să mai trecem o dată prin această frumoasă experiență", spune Andrei Ștefănescu.

Pentru că în ultimul an și jumătate a fost mai mult plecat decât acasă, Andrei este dornic să petreacă împreună cu fiul său cât mai mult timp posibil.

"Am avut atât de puțin timp să stau cu el, în ultimul an și jumătate, încât nu mai contează ce facem, ci doar să fim împreună. Sunt într-un ritm în care ajung foarte puțin pe acasă, mă mir că mă mai primește Antonia. Cu Ayan îmi place orice, să stăm în pat, să mergem la munte, la plimbare, în mall, să ne jucăm, să ne pupăm ori să râdem. Îmi lipsește prezența lui când sunt plecat. La Asia Express mi-a fost cel mai greu. M-a măcinat și m-a rupt lipsa lui", mărturisește el.

Cum l-a schimbat rolul de tătic

Andrei spune că de când e tătic i s-a schimbat modul de a percepe și a oferi dragostea. Iar ăsta e cel mai frumos lucru care i s-a întâmplat de când este părinte. "Până să-l am pe Ayan, n-am știut cât de mult poți iubi, să te doară efectiv pieptul de dor de cineva. Sigur că am iubit și eu la viața mea, dar să simt o durere efectiv de dor sau să îmi vină să urlu de dragoste pentru cineva nu mi s-a mai întâmplat niciodată", adaugă Andrei.

Ce spune despre căsătorie

Referitor la căsătoria cu Antonia, despre care îl întreabă toată lumea, acesta spune că se va întâmpla, la momentul oportun.

"Căsătoria noastră e ceva ce îi apasă pe cei din jur... Am avut câteva discuții, Antonia își dorește ceremonia, și eu mi-o doresc, pentru că e încununarea dragostei noastre. Însă când eram mai hotărâți s-o facem, a venit Ayan. Așa că probabil va veni, important e că ne gândim la asta și ne-o dorim", mai spune el.

Care sunt primele personaje pe care Andrei Ștefănescu și prietenul său, Liviu Vârciu, le vor imita la Te cunosc de undeva!, telespectatorii Antenei 1 vor vedea sâmbătă, 7 septembrie, de la ora 20:00, în cel de-al 14-lea sezon al show-ului transformărilor.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel