Andrei Gheorghe, deces. Dan Negru: Așa mi-a refuzat invitația de a veni în show-ul meu

Andrei Gheorghe a fost găsit decedat luni seara, după ora 22.00.

Într-un mesaj publicat pe rețeaua de socializare Facebook, Dan Negru a povestit despre refuzul lui de a participa în cadrul unui emisiuni.

"Nu fi bou! Nu mă mai chema!" așa mi-a refuzat ultima dată Andrei Gheorghe invitația de a veni în show-ul meu! Eram în restaurantul Nobil din Chișinău, lucram amândoi pentru PrimeTV și îl tot băteam la cap să vină invitat la "Blonde" împreună cu Vadim Tudor. Mă refuză mereu! Acolo, la Chișinău, când voia să nu pricep ce spune o rupea pe rusește cu cei din jur! Când a fost arestat pe motiv că ar fi consumat droguri, PRO TV nu s-a dezis de el, mai mult de atât, bossul Pro, Adrian Sârbu a venit atunci la Parchet să-l susțină...", a scris Dan Negru pe Facebook.

[citeste si]

Despre Andrei Gheorghe

Andrei Gheorghe s-a născut la 14 ianuarie 1962. A absolvit Facultatea de Limbi şi Literaturi Străine din cadrul Universităţii Bucureşti (secţia rusă-engleză). Şi-a început activitatea jurnalistică în 1991, ca reporter special la Radio Constanţa, unde a rămas până în 1993. Consacrarea i-a adus-o emisiunea de radio '13-14', realizată la Pro FM Bucureşti (1996-2002). La postul PRO TV a moderat şi emisiunea 'Lanţul Slăbiciunilor'. În 2002 şi 2003, a realizat la Antena 1 emisiunea 'Gheorghe' şi a reluat emisiunea '13-14', mai întâi la Radio 21 şi apoi la Radio Total (2005-2006). A avut un rol secundar în filmele 'Amen' (2002) al lui Costa Gavras, 'Tinereţe fără tinereţe' (2007) al lui Francis Ford Coppola şi a colaborat cu trupa de hip hop 'Paraziţii' pentru albumul 'Irefutabil'. A mai realizat un scurtmetraj în 2008, numit 'Dubla personalitate'. În 2006 a publicat volumul 'Midnight Killer - Banalitatea s-a născut la oraş', însoţit de un CD audio în colecţia 'Ego Publicistica' de la Editura Polirom.  

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel