Andrei Cristea nu mai este jucătorul Universității Craiova

Andrei Cristea nu a confirmat transferul în Bănie și s-a întors la fosta sa echipă.

Andrei Cristea, 35 de ani, s-a despărţit de Universitatea Craiova şi a revenit la CSM Poli Iaşi, anunţă, vineri, gruparea olteană pe site-ul său oficial.

'Ştiinţa s-a despărţit de Andrei Cristea, atacantul fiind transferat la FC Politehnica Iaşi. Îi mulţumim lui Andrei pentru profesionalismul de care a dat dovadă şi îi dorim mult succes în carieră. Cristea a îmbrăcat tricoul Ştiinţei de 10 ori, reuşind să marcheze un gol şi să ofere o pasă decisivă', se menţionează pe site-ul citat.

Bine ai revenit acasă, Andrei!

În acelaşi timp, clubul CSM Poli Iaşi a anunţat că atacantul a semnat un contract valabil un sezon.

'Un simbol al Politehnicii şi un ambasador al Iaşiului a revenit astăzi acasă. Andrei Cristea a semnat un contract valabil pentru următorul sezon. Cifrele lui Andrei sunt binecunoscute: peste 100 de goluri în Liga I, dintre care 46 înscrise în tricoul Politehnicii, meciuri şi goluri pentru România, decisiv în calificarea Politehnicii în Europa League şi în playoff-ul Ligii I. Andrei Cristea este unul din liderii vestiarului de care se leagă toate performanţele din istoria recentă a Politehnicii. Astăzi, el revine pentru a scrie, împreună, o nouă pagină în istoria clubului nostru. Bine ai revenit acasă, Andrei!', informează site-ul clubului moldovean.

Născut la 15 mai 1984, Andrei Cristea s-a transferat de la CSM Poli Iaşi la Universitatea Craiova în luna ianuarie a acestui an, însă nu s-a acomodat la noua echipă. În cariera sa de până acum, atacantul a mai evoluat la formaţiile FCM Bacău, Steaua Bucureşti, Politehnica Timişoara, Dinamo Bucureşti, Karlsruher, FC Braşov, FK Qabala, Salernitana şi Martina Franca.

Citește și: 

WIMBLEDON - Simona Halep și-a aflat adversara în optimi: Surpriza turneului!

Alex Ioniţă schimbă echipa. Acord cu gruparea din Bănie

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel