Andrei Cristea, lovitură pentru Becali. A refuzat FCSB și a semant cu o rivală

Atacantul Andrei Cristea, dorit cu insistență de Gigi Becali la FCSB, l-a refuzat pe acesta și a semnat cu Universitatea Craiova. Ajuns la 34 de ani, Cristea se află la ultimul contract important din carieră.

Universitatea Craiova i-a cedat sub formă de împrumut pe Florin Gardoş şi Andrei Burlacu la Politehnica Iaşi, de unde l-a transferat pe Andrei Cristea.

Gardoş şi Burlacu sunt împrumutaţi în Copou până la finele sezonului, cu opţiunea de a fi transferaţi definitiv în vara anului 2019. 

Andrei Cristea, căpitanul Politehnicii Iaşi în ultimele trei sezoane, a fost un jucător exponenţial pentru echipa din Copou, contribuind din plin la prima participare în cupele europene şi la egalarea celei mai bune performanţe a echipei, în sezonul trecut, locul 6 în Liga 1. Cristea a semnat un contract până în 2020 cu Universitatea. 

Născut în data de 15 mai 1984, Andrei Cristea are o înălţime de 1,79 m şi este un fotbalist de picior drept. A evoluat pe parcursul carierei la FCM Bacău, Steaua Bucureşti, Politehnica Timişoara, Dinamo Bucureşti, Karlsruher, FC Braşov, FK Qabala, Salernitana, Martina Franca şi Politehnica Iaşi. 

Cristea a jucat 19 meciuri în actualul sezon pentru Poli, marcând 6 goluri. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel