Andrei Caramitru, război cu "oamenii lui Băsescu": Doar Petrov îi mai bagă în seamă

Andrei Caramitru/ foto Agerpres
Andrei Caramitru/ foto Agerpres

Andrei Caramitru i-a atacat din nou în termeni duri pe "oamenii lui Băsescu", afirmând că nu îi urmăreşte nimeni în afară de Petrov, numele conspirativ dat lui Traian Băsescu de fosta Securitate. 

""Intelectualii lui Basescu" scriu zilnic. Devarsă ură si prostii, sunt obsedați de USR. Sexo-marxism in sus și in jos. Ne-au amețit. Unul e chiar candidat la prezidențiale - fără șanse însă.

Stau eu și ma întreb. Cine sunt oamenii ăștia și de ce au atâția nervi și atâta frustrare? E simplu:
* Se cred buricul târgului, cei mai tari "intelectuali". Pentru ca au diploma de la Sorbona! Tare. Doar ca ies mii și mii de absolvenți de acolo în fiecare an. Și ei - de vreo 20 de ani nu au reușit sa scrie nici o carte ceva mai citită, vreo cercetare care sa fie importantă, ceva. Ghinion.

* dacă îi lași pe strada fără bani de la stat - mor de foame. Fără un post de ministru, de ambasador sau de profesor, plătit din banii nostri, nu au cum supraviețui

* Asa ca - s-au suit pe valul de conservatorism cvasi-legionar isteric. Nu ca ar crede in el - însă au sperat ca ii ajută. Pentru că funcționează in Ungaria și Polonia. La noi - ghinion. Romanii sunt destepti și deschisi către lumea modernă. Noi am spart valul înainte sa se ridice, la referendum-ul CPF

* Finalul e trist: nu ii mai baga nimeni in seama decât Petrov. Dar nici măcar pe el nu îl mai baga in seama nimeni. Și se uita la USR cât de important a ajuns atât de repede - cu un discurs exact opus. Și simt frustrare și ură. Ghinion", a scris Andrei Caramitru pe Facebook. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel